daca da il vreau si eu!

Moderatori: Katutza, cristian1, bb_girl, Paulici
~ingerash_dulke~ scrie:scuze ca imi fac topic cu asta dar sunt curioasa pt ca mi s-a spus ca exista asa ceva!
daca da il vreau si eu!pls...
Sylver Cheetah 53 scrie:Ce fel de parole?De mess? Există anumite programe, dar nu e chiar aşa de uşor pe cît se crede.
În primul rînd, fii atentă să nu cazi în capcane de genu'... trimite un mail cu ID victimei, ID tău şi parola ta la nu ştiu ce adresă şi vei primi parola victimei.
Dacă e să spargi ceva, nu e nevoie de parola ta.
Sunt anumite programe de tip brute-force, care încearcă toate combinaţiile posibile acolo unde există o pagină de logare. (de ex., la un forum este /login.php) De asemenea, majoritatea permit adăugarea unui dicţionar de cuvinte care să fie încercate unul cîte unul, iar apoi combinate. E un proces lung şi anevoios.Poţi găsi ceva tutoriale video pe YouTube şi înţelegi mai uşor. Important e să faci setările k lumea şi să alegi un nume de utilizator, ca să nu mai pierzi timpul lăsînd programul să încerce toate combinaţiile şi pentru username.
(Vezi unde scrie <user> sau <username> şi înlocuieşti cu nick-ul victimei)
Cît timp poţi ţine calculatorul aprins?Să zicem că ai ceva şanse să spargi o parolă de tipul daniel, dar dacă e knatspirnuffelagrejkavic (numele unei echipe islandeze de fotbal) tb. să stai vreo 6 luni.
Şi chiar dacă ţi-ai permite luxul ăsta, tot sunt ceva şanse să se blocheze pc-ul, să se restarteze... Dacă era atît de simplu, dădeau faliment Yahoo şi Gmail.
BOSSE83 scrie:~ingerash_dulke~ scrie:scuze ca imi fac topic cu asta dar sunt curioasa pt ca mi s-a spus ca exista asa ceva!
UN INGERASH VREA SA SPARGA PAROLE?![]()
![]()
TARE
![]()
![]()
Sylver Cheetah 53 scrie:Cin' s-aseamănă, s-adună.
BOSSE83 scrie:~ingerash_dulke~ scrie:scuze ca imi fac topic cu asta dar sunt curioasa pt ca mi s-a spus ca exista asa ceva!
UN INGERASH VREA SA SPARGA PAROLE?![]()
![]()
TARE
![]()
![]()
Nu doar atît. A făcut şi karate.
Hordy scrie:Sunteti varza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()