Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
cata97 scrie:Parerea mea e ca, cel putin, 2 ani sunt ai Barcelonei. Nu zic pentru ca tin cu ei, o zic pentru ca joaca un fotbal superb! Iti e drag sa te uiti la meciurile lor chiar daca joaca cu cineva din liga a 3 - a pentru ca oricum vei vedea spectacol...
the godfather scrie:cata97 scrie:Parerea mea e ca, cel putin, 2 ani sunt ai Barcelonei. Nu zic pentru ca tin cu ei, o zic pentru ca joaca un fotbal superb! Iti e drag sa te uiti la meciurile lor chiar daca joaca cu cineva din liga a 3 - a pentru ca oricum vei vedea spectacol...
Fotbalul se joaca pe goluri nu pe spectacol.Oricum nu vreau ca Barcelona sa castige UCL,sunt fan de mic copil al lui Real Madrid
cata97 scrie:the godfather scrie:cata97 scrie:Parerea mea e ca, cel putin, 2 ani sunt ai Barcelonei. Nu zic pentru ca tin cu ei, o zic pentru ca joaca un fotbal superb! Iti e drag sa te uiti la meciurile lor chiar daca joaca cu cineva din liga a 3 - a pentru ca oricum vei vedea spectacol...
Fotbalul se joaca pe goluri nu pe spectacol.Oricum nu vreau ca Barcelona sa castige UCL,sunt fan de mic copil al lui Real Madrid
Pai si vrei sa zici ca Barca nu da goluri?
fireball95 scrie:Nu te supara dar Chelsea are de 1000 de ori mai mari sase sezonul acesta sa ia UCL decat AC Milan , Chelsea la momentul de fata e cea mai in forma echipa din europa , si nu o zic doar eu.
Cica Veci:)) , pana acum nu am luato doar din cauza ghinionului (la moscova, la penalty-uri cand am avut sansa prin Terry sa incheiem meciurl ; Cu barcelona gol in minutul 92 , un gol din bulan cand dupa peste 180 de minute Barca nu a aratat nimic.) . De cand a venit Ancelotti , pe care il respect din tot sufletul , a adus la chelsea singurul lucru ce ii lipsea "Norocul"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori