Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Sylver Cheetah 53 scrie:Locul 13.(Cam mult pt. prostologeala aia
)
NightCrawler scrie:A-propos de ce zisa Sylv legat de şpanioli in mesaju` de mai sus. Nu am inteles de ceala de melodie a ocupat un loc mai mare decat Romania. Frate, si colegu` meu de clasa are un reggaeton (ala ii genu` de-l canta aia... sau cel putin, asa pare
) mai bun.
BOSSE83 scrie:Reteta succesului la Eurovision presupune:o piesa tare,voce buna,show si prezenta scenicaNoi am avut doar voci bune
Cred ca am putea avea succes la anu' cu Andra si Simplu
Ar trebui sa coaca Moga pana atunci o piesa tare,Andra si Smiley au voci bune,iar baietii de la Simplu fac show
Daca ne prezentam cu niste baieti care stau in cap,poate ne observa si pe noi lumea
![]()
![]()
Sylver Cheetah 53 scrie:"Industria" muzicală din România se îndreaptă vertiginos către manele only.BOSSE83 scrie:Reteta succesului la Eurovision presupune:o piesa tare,voce buna,show si prezenta scenicaNoi am avut doar voci bune
Cred ca am putea avea succes la anu' cu Andra si Simplu
Ar trebui sa coaca Moga pana atunci o piesa tare,Andra si Smiley au voci bune,iar baietii de la Simplu fac show
Daca ne prezentam cu niste baieti care stau in cap,poate ne observa si pe noi lumea
![]()
![]()
Şi Yana ("C'est la vie") sau Anca Parghel ("Brasil"), care au concurat anul ăsta, mergeau.![]()
Mulţi nu vor să participe de teama unui eşec. Eu aşa cred.Vedeţi exemplul celor de la 3rei Sud Est, care s-au înscris cu piesa "Vorbe care dor" anul ăsta, după care s-au retras subit.
BOSSE83 scrie:Brasil e tare,sigur am fi obtinut un loc mai bunC'est la vie nu stiu care e
O sa caut pe youtube
"Vorbe care dor" e piesa buna,dar prea lenta
De fapt,am fi avut mai mult succes si cu Andreea Balan,daca ar fi participat,macar o cunoaste lumea si am fi fost asigurati la capitolul show si prezenta scenica
BOSSE83 scrie:Ma gandesc ca poate ne-a dezavantajat si faptul ca piesa noastra nu a avut versuri numai in engleza...Nu prea a fost inteleasaPlus ca a fost prea lenta,nu a sarit in ochii,nu a avut un refren usor de retinut,nu am avut show,etc
Si Traistariu si Luminita&Sistem s-au prezentat cu piese mai ritmate,mai alerte..Traistariu a impresionat prin voce,iar Sistem a atras atentia cu butoaiele
![]()
![]()
De asta ziceam ca daca ar participa baietii de la Simplu,i-ar observa lumea...doar stau in cap
![]()
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 5 vizitatori