Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
hordy scrie:Nu te va completa, cei cu fifa intră la manelari şi cocalari.
the godfather scrie:Ce usor va este voua sa jigniti. Va credeti mereu superiori si va place sa catalogati pe toti dupa bunul plac,desi nu ii cunoasteti nici macar putin.
Pentru voi toti sunt cocalari si manelisti(sau manelari cum le mai spun unii).
De unde stiti voi ca anumite persoane nu merg la opera,asculta Jose Carreras, Placido Domingo? Unora poate le place sa citeasca zilnic carti scrise de Andrei Plesu, de Gabriel Liiceanu.
Nimeni nu merita sa fie jignit pentru simplu fapt ca joaca un joc pe care voi nu il agreati sau din orice alt motiv. Ar fi frumos din partea voastra sa va schimbati comportamentul(desi nu cred ca se va intampla asta).
hordy scrie:the godfather scrie:Ce usor va este voua sa jigniti. Va credeti mereu superiori si va place sa catalogati pe toti dupa bunul plac,desi nu ii cunoasteti nici macar putin.
De unde stiti voi ca anumite persoane nu merg la opera,asculta Jose Carreras, Placido Domingo? Unora poate le place sa citeasca zilnic carti scrise de Andrei Plesu, de Gabriel Liiceanu.
Nimeni nu merita sa fie jignit pentru simplu fapt ca joaca un joc pe care voi nu il agreati sau din orice alt motiv. Ar fi frumos din partea voastra sa va schimbati comportamentul(desi nu cred ca se va intampla asta).
E un lucru rău să meargă la operă? Din ce ai scris tu asta am înţeles, că e o tâmpenie să mergi la operă. De ce te agiţi atâta ? Te simţi şi tu cu musca pe căciulă?
ShAdY- scrie:Am un prieten care tocmai a terminat clasa 11 , daca ar fi dat BAC-ul la Matematica ar fi luat peste 9.5 , deci nu stiu de ce se plange toata lumea , eu m-am uitat peste subiect , sunt doar chestii ce le faci la Clasa , nimic de Olimpiada sau orice concurs extrascolar .
Imi pare foarte bine ca au pus camere de filmat in clase , sa isi dea lumea seama ca suntem o tara de Manelisti si Cocalari (cred ca e pleonasm ) .
Cred ca o sa ma completeze NightCrawler : si jucatori de FIFA
AbSenT scrie:hordy scrie:Nu te va completa, cei cu fifa intră la manelari şi cocalari.
Eu nu cred asa ceva,prin aceste cuvinte spui ca si Sylver este Cocalar deoarece a jucat FIFA.Fifa este un joc ca oricare altul:CS-ul si altele...
the godfather scrie:Ce usor va este voua sa jigniti. Va credeti mereu superiori si va place sa catalogati pe toti dupa bunul plac,desi nu ii cunoasteti nici macar putin.
NightCrawler scrie:AbSenT scrie:hordy scrie:Nu te va completa, cei cu fifa intră la manelari şi cocalari.
Eu nu cred asa ceva,prin aceste cuvinte spui ca si Sylver este Cocalar deoarece a jucat FIFA.Fifa este un joc ca oricare altul:CS-ul si altele...
Tembelule, tu vezi jocurile astea ale copilăriei pe care le-am înşirat eu la semnătura voastră, în semn de protest faţă de semnăturile voastre idioate? Eh, jocurile alea dezvoltă o sumedenii de chestii la un copil. Dezvoltă imaginaţia, spiritul de echipă, noţiunea de fair-play (ca să fac o legătură cu jocurile voastre), te face să nu fi un introvertit şi multe, multe alte chestii ce ţin de psihologia omului. Pe când FIFA şi CS ce fac? Spune-mi tu că poate nu mă prind eu.
hordy scrie:Praf ai fost tu nu examenul. Ştiu foarte multe persoane care au luat note decente. Sincer să fiu până şi subiectele au fost mult sub ce primiserăm noi în generaţia mea. Eu cred că defapt praf nu au fost subiectele ...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori