Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
BOSSE83 scrie:EXISTA O DIFERENTA INTRE UN BARBAT GELOS SI O FEMEIE GELOASA![]()
CAND UN BARBAT E GELOS,NU PREA ARATA,DAR CAND O FEMEIE E GELOASA,SE LASA CU TIPETE,PALME,ETC
![]()
![]()
ORICUM,EU IUBESC FEMEILE
![]()
![]()
SA NU VA SPUN LA CE MA GANDESC EU IN TIMP CE MA CEARTA IUBI MEA...
![]()
![]()
![]()
![]()
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:EXISTA O DIFERENTA INTRE UN BARBAT GELOS SI O FEMEIE GELOASA![]()
CAND UN BARBAT E GELOS,NU PREA ARATA,DAR CAND O FEMEIE E GELOASA,SE LASA CU TIPETE,PALME,ETC
![]()
![]()
ORICUM,EU IUBESC FEMEILE
![]()
![]()
SA NU VA SPUN LA CE MA GANDESC EU IN TIMP CE MA CEARTA IUBI MEA...
![]()
![]()
![]()
![]()
Atunci ce faci?![]()
Sylver Cheetah 53 scrie:Dacă aş ţine la o persoană iar ea nu ar fi geloasă, aş considera că nu dă doi bani pe mine.
NightCrawler scrie:Let`s face it... chestia aia nu s-ar intampla in veci... nu cred c-ai avea cum sa-ti petreci tu mai mult timp decat mine cu ea... ar trebui sa stai mai tot timpul la ea acasa.![]()
![]()
![]()
In fine, crede-ma, am intalnit ziua in care ea ma astepta sa vin in oras pe o banca, stand de vorba cu un baiat iar eu nu am avut nicio reactie... am vazut-o ridicandu-se de la masa si ducandu-se la un alt baiat pe care l-a pupat pe obraz (cum fac oamenii cand nu se mai vad ei de ceva vreme, etc, etc, etc)... petrece ceva timp vorbind pe mess cu fostul ei prieten iar eu nu am nimic impotriva... sta la facultate printre o gramada de "tentatii" si este curatata foarte des, dar eu nu ma bag la faza asta... pur si simplu, nu-s gelos; deloc!
Dar, in clipa in care la urechile mele ajunge ce nu trebuie si mi se si demonstreaza ce aud, sterg foarte frumos cu buretele acei aproape 2 ani ce-au fost pana acu` si merg mai departe, chiar daca sunt constient ca nu-mi va fi usor s-o uit.
NightCrawler scrie:E problema ta tinere... io unu' nu asa vad lucrurile... chiar am resuit sa o fac sa mai renunte si ea la accesele de minima gelozie de care dadea dovada dupa ce i-am dat jos ochelarii de cal de la ochi si i-am aratat ca nu are de ce...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 31 vizitatori