Pace in lume

Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Dream Girl scrie:Katutza scrie:Ete de-asta draguta : http://friendsforever.co.cc/viewtopic.p ... &start=160
Iti amintesti?Iti cam place sa pari ceea ce nu esti din cate vad.
Ma refeream ca nu am facut sex , ci doar dragoste.
Este o diferenta.
Hordy scrie:EMi-ar plăcea pe un teren de footbal în timp ce toţi se uită la meci
Sylver scrie:Hordy scrie:EMi-ar plăcea pe un teren de footbal în timp ce toţi se uită la meci
Altă fantezie sick.Eu nu aş face-o în văzul tuturor, dar dacă ar vrea Kătu, m-aş cam "sacrifica".
Sylver scrie:Hordy scrie:EMi-ar plăcea pe un teren de footbal în timp ce toţi se uită la meci
Altă fantezie sick.Eu nu aş face-o în văzul tuturor, dar dacă ar vrea Kătu, m-aş cam "sacrifica".
Katutza scrie:Ma rog .. mie mi se pare aceeasi mancare de peste ..ca si a face dragoste face parte tot din viata SEXuala. Oricum parerea mea nu o schimba nimeni ..
NightCrawler scrie:Eh da... si tocmai cand sa iau eu mesajul lu` Vitzi si sa-i raspund... fix vad ca mi-a luat-o Dream Girl inainte.Asa ceva nu se poate dom`le.
Da' oricum, spune-mi cum vrei, dar motivarea asta cu "n-am facut sex, am facut dragoste" e destul de "ca dreaq"... adica, tu vrei sa ne spui nou ca ai facut numa` dragoste la viata ta? Nici macar o data nu ti-ai dat nadragii jos, ala si-a bagat caseta video in video, a vazut filmu` si dupa v-ati vazut de viata?Imi vine greu a crede.
PS: Cati ani are cucoana? (si nu, nu mi-o turnati p`aia cu "nu-i frumos sa intrebi o femeie cati ani are")
Hordy scrie:Katutza scrie:Ma rog .. mie mi se pare aceeasi mancare de peste ..ca si a face dragoste face parte tot din viata SEXuala. Oricum parerea mea nu o schimba nimeni ..
Asta pentru că încă nu ai făcut dragoste
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 25 vizitatori