Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
the godfather scrie:Prefer sa fac dragoste cu o fata pe care o iubesc si ma iubeste ,decat sa fac sex cu o fata/femeie frumoasa care sa ma plateasca
hordy scrie:the godfather scrie:Prefer sa fac dragoste cu o fata pe care o iubesc si ma iubeste ,decat sa fac sex cu o fata/femeie frumoasa care sa ma plateasca
Uite cam aşa gândeam şi eu la vremea la care încă eram virgin
the godfather scrie:Prefer sa fac dragoste cu o fata pe care o iubesc si ma iubeste ,decat sa fac sex cu o fata/femeie frumoasa care sa ma plateasca
NightCrawler scrie:the godfather scrie:Prefer sa fac dragoste cu o fata pe care o iubesc si ma iubeste ,decat sa fac sex cu o fata/femeie frumoasa care sa ma plateasca
Ai rupt în 14 site-urile de gen până acu' şi habar n-ai cum arată o... nearatată (ca să nu mă exprim altfel), nu-i aşa? Pe cine creză că păcăleşti cu vrăjeli d-astea, mă?
the godfather scrie:NightCrawler scrie:the godfather scrie:Prefer sa fac dragoste cu o fata pe care o iubesc si ma iubeste ,decat sa fac sex cu o fata/femeie frumoasa care sa ma plateasca
Ai rupt în 14 site-urile de gen până acu' şi habar n-ai cum arată o... nearatată (ca să nu mă exprim altfel), nu-i aşa? Pe cine creză că păcăleşti cu vrăjeli d-astea, mă?
Deci am zis ce as prefera.N-am zis ca nu as face sex cu o fata/femeie frumoasa si care sa ma mai si plateasca
off-topic: Asa sunt geniile, neintelese(exact ca mine)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 13 vizitatori