Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Sylver scrie:Dacă v-ar propune o persoană care nu vă atrage fizic deloc 100 000$ pentru o noapte de amor, aţi accepta?
Sylver scrie:Dar aţi accepta ca partenerul vostru să o facă pentru bani, pentru ca mai apoi să vă bucuraţi împreună de cîştig?
Katutza scrie:Eu l-as lasa sa aleaga.. daca el vrea sa se **** pe bani.. ok. Dar ii facem 50-50![]()
BOSSE83 scrie:Mare dobitoc!Cum sa lase pe altcineva sa-i atinga femeia?
Si ea a fost proasta,trebuia sa-i dea viteza
Hordy scrie:Ce fătălău prima dată să gândeşti deacu cu puţa măi şapoi cu inima
Katutza scrie:=))Vitzi, mai rar ca tine...
Katutza scrie:Eu l-as lasa sa aleaga.. daca el vrea sa se **** pe bani.. ok. Dar ii facem 50-50![]()
NightCrawler scrie:Sylver scrie:Dacă v-ar propune o persoană care nu vă atrage fizic deloc 100 000$ pentru o noapte de amor, aţi accepta?
Purtator de putsa fiind, si stiind ca persoana in cauza nu are ce am eu (si nici sa-si fi schimbat sexu` la viata lui), as accepta neica... numa` sa stiu ca in momentul acelea nu am o iubita si sa mai stiu sigur 100% ca respectiva persoana n-are dreaq vreo boala venerica. Pen` ca, de n-ar fi cel putin unu` din cazurile alea doua, as da inapoi din start fara sa stau pe ganduri.
NightCrawler scrie:Sylver scrie:Dar aţi accepta ca partenerul vostru să o facă pentru bani, pentru ca mai apoi să vă bucuraţi împreună de cîştig?
Tu mai mult ca sigur, da.... eu, 100% nu... tin la multe chestii cand vine vorba de-o relatie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori