Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
bb_girl scrie:BOSSE83 scrie:Bine ca mi-ai amintit![]()
In legatura cu relatiile amoroase infiripate pe net,eu cred ca pot rezista in cazul in care li se asigura conditii optime![]()
1.Iubaretii sa fie din acelasi oras sau din orase apropiate sau sa se mute impreuna daca e distanta mare intre ei![]()
2.Iubaretii sa nu fie implicati in alte relatii![]()
Fiind indeplinite aceste conditii,relatia nascuta pe net va decurge normal,ca orice alta relatie
Nu cred. Ochii care nu se vad se uita...
BOSSE83 scrie:bb_girl scrie:BOSSE83 scrie:Bine ca mi-ai amintit![]()
In legatura cu relatiile amoroase infiripate pe net,eu cred ca pot rezista in cazul in care li se asigura conditii optime![]()
1.Iubaretii sa fie din acelasi oras sau din orase apropiate sau sa se mute impreuna daca e distanta mare intre ei![]()
Fiind indeplinite aceste conditii,relatia nascuta pe net va decurge normal,ca orice alta relatie
Pai se vad ochii,de ce sa nu se vada?Daca e o relatie infiripata pe net,nu inseamna ca trebuie sa se desfasoare tot pe net
O transformam din virtuala in reala
Juliana scrie:Hordy scrie:Nu o termină, atunci o începe, bine o începe dacă e virgină, dacă nu e doar o continuă
si dupa o trimte la mamita acasa
BOSSE83 scrie:Misa,degeaba razi,eu vorbesc serios.Si daca te indragostesti pe net,trebuie sa faci tot posibilul sa-ti traiesti iubirea,sa depasesti toate obstacolele,exact ca in cazul in care te indragostesti in viata realaNu trebuie sa renunti la persoana iubita din cauza distantei.Normal ca daca poti sa te muti cu ea,o faci,nu stai pe ganduri
Daca nu poti,faci tot posibilul sa reusesti asta in viitor.Bineinteles ca ma refer la cazurile in care e vorba de iubire,nu de o simpla indragosteala trecatoare
Hordy scrie:Juliana scrie:Hordy scrie:Nu o termină, atunci o începe, bine o începe dacă e virgină, dacă nu e doar o continuă
si dupa o trimte la mamita acasa
Şi foarte bine face, apoi o ia iară şi cândva dacă e ok o ia de tot, sex să facă ca de restu văd pe urmă
BOSSE83 scrie:Ideea e urmatoarea:nici in viata reala nu te muti cu toate persoanele cu care ai relatii,ci doar cu o persoana mai specialaAsa e si in cazul relatiilor online:nu te muti cu toate cu care te ranjesti pe net,ci doar cu una care e mai speciala,care simti ca ar putea sa fie jumatatea ta
Intelegeti ce zic?
Deci,daca simti ca o persoana ti-e predestinata si te muti cu ea,nu mai exista riscul sa o trimiti inapoi acasa la mamica ei
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Misa,degeaba razi,eu vorbesc serios.Si daca te indragostesti pe net,trebuie sa faci tot posibilul sa-ti traiesti iubirea,sa depasesti toate obstacolele,exact ca in cazul in care te indragostesti in viata realaNu trebuie sa renunti la persoana iubita din cauza distantei.Normal ca daca poti sa te muti cu ea,o faci,nu stai pe ganduri
Daca nu poti,faci tot posibilul sa reusesti asta in viitor.Bineinteles ca ma refer la cazurile in care e vorba de iubire,nu de o simpla indragosteala trecatoare
Bosse, te-ai trezit cu fata la cearsaf?
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Misa,degeaba razi,eu vorbesc serios.Si daca te indragostesti pe net,trebuie sa faci tot posibilul sa-ti traiesti iubirea,sa depasesti toate obstacolele,exact ca in cazul in care te indragostesti in viata realaNu trebuie sa renunti la persoana iubita din cauza distantei.Normal ca daca poti sa te muti cu ea,o faci,nu stai pe ganduri
Bosse, te-ai trezit cu fata la cearsaf?
Sincer,nu mai stiu,dar e posibilMa misc mult in pat
BOSSE83 scrie:Bineinteles ca ne bucuram ca te-am cunoscut,Adelin![]()
![]()
bb_girl scrie:BOSSE83 scrie:Bine ca mi-ai amintit![]()
justangel scrie:Si eu am prieteni pe care i-am cunoscut pe net,pe unu il stiu de ani buni mai pastram si acum legatura,dar inca nu ne-am intalnit niciodata,la inceput l-am iubit,dar mi-a trect pentru ca nu se putea si gata.
Imi place sa am multi prieteni macar virtuali pentru ca in viata de zi cu zi sunt o singuratica.
Tya scrie:la inceput totul e frumos,totul e roz...am inceput o relatie cu un tip,pe net,dupa ceva timp a venit la mine...eu din bm ,el din b...
a durat,1 an...si in anul ala am suferit ca un caine!
NightCrawler scrie:BOSSE83 scrie:NightCrawler scrie::-?
Ce te framanta,Adelin?Stiu ca si tu te bucuri ca ne-ai cunoscut
Io sa stii ca ma bucur... nush despre voi daca va bucurati ca m-ati cunoscut.![]()
![]()
NightCrawler scrie:Cum zisera si astia mai pe sus p`acilea, estia un 1% cand functioneaza. Dar de cele mai multe ori, este niste fiascoaie totale.
BOSSE83 scrie:Ideea e urmatoarea:nici in viata reala nu te muti cu toate persoanele cu care ai relatii,ci doar cu o persoana mai specialaAsa e si in cazul relatiilor online:nu te muti cu toate cu care te ranjesti pe net,ci doar cu una care e mai speciala,care simti ca ar putea sa fie jumatatea ta
Intelegeti ce zic?
Deci,daca simti ca o persoana ti-e predestinata si te muti cu ea,nu mai exista riscul sa o trimiti inapoi acasa la mamica ei
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori