Tya scrie:nu functioneaza,va zic eu...relatiile amoroase online,nu functioneaza!!!!!!
Juliana scrie:Despre relatiile online de dragoste nici eu nu cred in ele.

BOSSE83 scrie:Nu poti sa ai o relatie cu cineva fara sa fiti unul langa altul,sa va pupati,sa va imperecheati

,sa comunicati,sa va cunoasteti mai bine,etc
Ok. Din lipsă de preocupare, m-am apucat să recitesc azi topicul ăsta, de la cap la coadă şi am ajuns la o concluzie...mulţi dintre voi nu daţi doi bani pe relaţiile de pe net (nu mă refer la relaţiile de prietenie, ci la cele de iubire). Majoritatea spuneţi ceva de genul "da, e posibil, dar....mai bine nu" sau, şi mai direct: "nu! nici vorbă, ecranul calculatorului e prea tare ca să poată trece prin el nişte sentimente"...
Şiiiiiiiii... pentru că sunteţi prietenii mei, vroiam să fac o concluzie a topicului ăsta, cel puţin din punctul meu de vedere
Există dragoste pe net. Nimeni nu zice că ea apare repede, sau că e uşor să o trăieşti însă da, există dragoste pe net

Nu ştiu câţi dintre voi aţi luat în serios toată chestia asta dintre mine şi Hordy, nu ştiu câţi dintre voi vă gândiţi acum la ceva de genul "
lasă că mai vedem noi ce va fi peste un an". Ideea e că îl iubesc. And there is nothing I can do about it
N-am crezut în dragostea pe net şi am ajuns să o descopăr. N-am de unde să ştiu dacă e o prostie ce fac sau dacă e una dintre cele mai tari experienţe din viaţa mea (asta se află în timp). Tot ce ştiu e că din moment ce ajungi să te gândeşti non stop la un om, să-l visezi, să vorbeşti cu el la telefon/pe mess, să-l vrei lângă tine, să-l poţi simţi, nu poate fi vorba de altceva decât iubire. Şi, având în vedere că noi doi ne-am văzut doar o dată, cred că pot să afirm că e dragoste apărută pe net. La mine, cel puţine. La el, nu ştiu. (PS: Dragoste apărută pe net şi întărită de întâlnirea...offline

)
Mulţi aţi spus că nu te poţi îndrăgosti de un om pe net, din cauză că n-ai cum să-l cunoşti, bla blaaaa. Da, e adevărat. Probabil ca să cunoşti un om, e nevoie să-i ştii
habitatul, familia, prietenii. Dar noi doi am ajuns să ne cunoaştem, fără să ne ştim dedesubturile (friends & co.) . Bine de tot

Sunt multe situaţii în care gândim la fel, scriem pe mess aceleaşi lucruri simultan. Ne completăm. Suntem pe aceeaşi lungime de undă. În 7 luni de zile ne-au încercat multe sentimente ciudate care n-ar fi apărut dacă nu ne cunoşteam
În concluzie: never say never! Dacă la mulţi dintre voi s-a întâmplat ca relaţiile pe net să eşueze, nu înseamnă că pentru alţii nu pot funcţiona (nu mă refer la noi 2).
Îl iubesc. Şi punct
PS: Chiar în momentul ăsta stau şi ascult la telefon Vama, live în Bistriţa . Nişte melodii care-mi aduc aminte de el