Ah... ca deobicei, ati luat-o pe aratura... dar na, e la moda p`aci... mno, cica de-un an de zile, am si io d`asta ca netu`... si na, ca mai 99,99% din cei ce au net si-s cam de-o varsta pana in vreo 30 de ani, avem "aidi" da` mess. Deci, parca-i mai simplu sa sezi acas', la birou si sa te pui pe tastat si cu diferiti prieteni decat sa te duci in alt oras sau sa te apuci de scris scrisori ce ajung peste ceva zile la destinatie, plus ca tre` sa si astepti sa se intoarca.
Cand am citit "Relatii on-line", nush de ce, dar primu` lucru ce mi-a venit in minte a fost "relatie amoroasa". Ori, de chestia asta n-am avut parte si nici nu ma vad bagandu-ma in asa ceva. Pe de alta parte, destule prietenii le-am legat on-line. Cu oameni din aproape toata tara. Chestia nasoala la mine este ca, in ultima vreme, numa` de tangente d`astea am parte eu (on-line)... chiar am nevoie de-un loc de munca si de una bucata reintegrare in gasca mea, din care am iesit putin cate putin incepand cu jumatatea lui Noiembrie, de cand au inceput "conflictele" cu fosta mea prietena...
Puii mei, is bune si relatiile astea de amicitie pe net, dar in mod clar spun (desi nu-i o remarca prea inteligenta si nici una noua) ca nu e bine deloc sa ramai doar cu ele...
PS: ma, daca am fost putin incoerent, iertat sa fiu, da` tocmai ce-am mancat si na, inca nu s-a asezat prea bine.

Deci, ma supara la gandire.