Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
Katutza scrie:Pai exact asa stau treburile .. ma rog eu am o alta viziune despre sex, dar nu alta si despre societate.
Eu ma refeream acolo la ce se discuta mai sus, egalitatea de parteneri intre barbati si femei.
Juliana scrie:Bosse sa stii ca tin cu femeilenu am luat-o ca pe un afront personal, doar ca m-a enervat faptul cand ai spus ca nu-ti plac femeile care se culca din prima noapte cu un barbat.Nu am de ce sa ma simt vizata cand eu am avut doar singur barbar in viata mea inainte sa ma casatoresc si sa stii ca nu m-am culcat cu el din prima noapte
si nici cu sotul
![]()
Ma intriga faptul ca ganditi despre aceste femei ca sunt niste prazi usoare si nu e asa. A fi curva inseamna sa ti-o pui cu oricine, oricand.si iti dai seama dupa mutra ei ca e o penala. Am avut o prietena care avea escapade din cand in cand dar nu inseamna ca era curva, pur si simplu o facea pentru ca ii placea si nu o facea cu oricine
Spun asta pentru ca si voua va place sa aveti mai multe experiente.Sunt femei care vor sa experimenteze si ele si eu nu le blamez , ba chiar le apreciez pentru ca pot sa faca asa ceva.Nu oricine face asa ceva.Au un apetit sexual mai mare, dar te asigur ca asta nu inseamna ca nu vor avea o familie sau nu vor fi iubite
![]()
Egali din toate punctele de vedere normal ca nu vom fi pentru ca oricum suntem mai tari ca voiO viata avem si fiecare si-o traieste asa cum doreste
BOSSE83 scrie:Chestiile astea sunt f des intalnite in cluburi tocmai pt ca exista proaste care sa participe la astfel de concursuriSunt curios ce parere are Misa despre fetele care fac orice pt o miza atat de mica
Misa,numai sa nu-mi spui ca cele care se dezbraca pt o sticla de sampanie sunt insetate sau ceva de genul asta
Sau ca le admiri ca sunt lipsite de inhibitii
Ideea e ca exista si zdrente pe lumea asta,oricat am da-o noi de gard si am cauta scuze,asta-i viata,nu avem ce face
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Chestiile astea sunt f des intalnite in cluburi tocmai pt ca exista proaste care sa participe la astfel de concursuriSunt curios ce parere are Misa despre fetele care fac orice pt o miza atat de mica
Misa,numai sa nu-mi spui ca cele care se dezbraca pt o sticla de sampanie sunt insetate sau ceva de genul asta
Sau ca le admiri ca sunt lipsite de inhibitii
Ideea e ca exista si zdrente pe lumea asta,oricat am da-o noi de gard si am cauta scuze,asta-i viata,nu avem ce face
Bosse, nu se naste nimeni prost , ca unii dintre noi dobandesc prin nastere anumite calitati asta e alta mancare de peste. Viata nu e dreapta cu toti. Nu toti pot avea parinti care sa-si permite sa le satisfaca toate poftele si sa le ofere o educatie pe masura.Multi dintre copii din ziua de azi cresc fara un parinte sau chiar fara ambii parinti.Inmultirea acestor tarfe se datoreaza tocmai datorita acestor factori.Spune-mi si tu cate tarfe bine educate si care provin dintr-o familie cu principii ai vazut?Toate sunt in cautarea marelui diamant si nu ma refer la cei care au bani cu carul si-si cresc copii cu cadouri si excursii.Zdrentele astea pe care le-ai intalnit tu te-au satisfacut pe plan sexul cand ai avut tu chef.Daca te credeai asa destept trebuia sa te dai la cineva la fel de destept ca tine ca sa nu-ti mai cada nimeni in pat din prima noapte. Daca mintea lor e mai ingusta nu inseamna ca e vina lor. Tot timpul veti face pe grozavii, bla bla,de multe ori umblati cu prostii si profitati de slabiciunile femeilor ca sa va intre in pat.Si cu asta am terminat.
Referitor la fetele care au o aventura din cand in cand, mentionez nu zdrente, am tot respectul pentru ele.Numai comentez nimic, ca mi s-a acrit de acest subiect.
Juliana scrie:Bine ca eu aberez si tu nu aberezi.Chestia este ca ma enervati ca nu recunoasteti ca va place la nebunie sa faceti pe desteptii, doar ca ati avut n fete la pat.
Nu mai vb cu mine, nu e nici o suparare pt mine.
Nu ai inteles nimic din ce ai scris,tot timpul ai intrors-o cum ai vrut tu. Acum ca ti-am pus o intrebare, ai sarit ca ars.
NightCrawler scrie:Sylver scrie:Puey cred că apelează pt. că se scoală ovăzu-n ei.
Crezi tu?
Asa arata mesajul, Hordy... nu vad de ce sa-l stergi. Inca o data, e bine ca esti corect.![]()
editate de hordy : îmi asum dreptul de a fi subiectiv, încetează cu conflictele, vezi-ţi de buna purtare pe forum, ţine minte : 1 şeful are întotdeauna dreptate, doi când nu are şeful dreptate se aplică 1.
Tya scrie:bai,voi daca nu aveti unde va baga strumfu,apelati la oricede aia vedem pe la stiri atatea vaci violate
NightCrawler scrie:De ce ai dat cazurile blande?De ce nu zici si de babele trecute de 70 de ani... virgine. Tin minte si acum ca a fost un astfel de caz dat pe la stiri si am ras cu lacrimi. Si ca tot se discuta pe la topicul cu virginitatea, cred ca pentru tanarul ce avea la data respectiva vreo 20 si ceva de ani, baba a fost intr-adevar speciala.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 21 vizitatori