Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
Hordy scrie:Sylv îl cam face şi din vorbe
sylvye scrie:bun topic si concluzia e una: din 2 ,1 minte
Hordy scrie:Nu minte niciunul, mai devreme sau mai târziu amândoi vor acelaşi lucru.
NightCrawler scrie:BOSSE83 scrie:=))Nu mi-am adus aminte de nimic,simpaticule,doar ti-am impartasit din intelepciunea mea
![]()
Sa nu-mi spui ca acum o sa va jucati de-a cine cedeaza primul
Hai sa va impulsionez putin,sa grabim lucrurile:cel mai destept cedeaza primul
Ce mai zici acum?
Cel mai destept nu cedeaza primu'... cel mai destept te face din vorbe. Eu asa gandesc.
BOSSE83 scrie:Sa va povestesc o chestie legata de subiectul topicului.Acum cativa ani,am cunoscut o fata super:era amuzanta,simpatica,de gasca,gandeam la fel,ma intelegeam f bine cu ea si ma simteam in largul meu in preajma ei,simteam ca o cunosc de o vesnicie,chiar si eu ma miram ca ma pot intelege atat de bine cu o fata,fara sa o privesc ca pe o femeie,ci ca pe o prietena.Apoi am descoperit de ce:pt ca eu credeam ca ea era interesata de un prieten de al meu,deci ma deschideam in fatza ei tocmai pt ca eu consideram ca nu exista riscul ca ea sa ma priveasca ca pe un barbat,eram linistit din punctul asta de vedere.Problema a fost ca m-am prea deschis in fatza ei si m-am prea simtit in largul meuFata s-a indragostit de mine si s-a dus naibii toata prietenia noastra sincera
Sincer,am fost fffffff dezamagit cand a inceput sa se dea la mine pt ca eu mi-o doream ca prietena,iubite aveam destule.Bineinteles ca pana la urma m-am culcat cu ea,iar apoi relatia noastra nu a mai fost cum era inainte.Si acum mai suntem prieteni,dar mentinem o oarecare distanta intre noi,mai bine zis ne-am transformat din cei mai buni prieteni in niste amici.Nu exista prietenie intre un barbat si o femeie,la un anumit moment,unul din cei doi se va simti atras de celalalt,chiar daca atractia nu va exista de la inceput.Am putut sa fiu prieten cu fata respectiva doar pt ca atunci cand am cunoscut-o,ea era indragostita de cineva,deci inima ei era ocupata
Stiu ca daca as vrea sa reiau prietenia cu ea,as putea sa fac asta,dar nu ar mai fi niciodata o prietenie sincera si dezinteresata,ba mai mult,m-as simti vinovat fatza de iubita mea pt ca sunt prieten cu respectiva fata,as simti ca fac ceva gresit.Sper ca ati inteles ce vreau sa zic
Baieti,daca vreti sa fiti prieteni cu o fata,apropiati-va de ea cand inima ei nu e disponibila,dar incercati sa nu fiti prea simpatici si sa faceti fata sa se indragosteasca de voi
![]()
![]()
Tya scrie:a fost prietenie,pentru ca intre noi nu era doar sex din cand in cand...ieseam impereuna ,ca prietenei,ne povesteam tot...ne ajutam...mergeam impreuna in vacante!
![]()
in fine...
a trecut,nu regret...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 17 vizitatori