Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
BOSSE83 scrie:Asta cu venele e santaj emotionalEa e proasta ca isi distruge viata pt un bezmetic,nu s-au terminat baietii,la 17 ani abia incepe viata
![]()
Multi inainte,Pau mica!![]()
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Lasa-ma cu frica,e un pusti,ea are parinti,e minora,exista si politie in caz ca se agraveaza situatia...Incearca sa-si scuze dependenta de el spunand ca ii e frica,dar e o vrajeala
Inseamna ca-i place
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Lasa-ma cu frica,e un pusti,ea are parinti,e minora,exista si politie in caz ca se agraveaza situatia...Incearca sa-si scuze dependenta de el spunand ca ii e frica,dar e o vrajeala
Inseamna ca-i place
Fata il iubeste si mai e si masochista,poate se crede si in videoclipurile Mafia,etc
BOSSE83 scrie:Eu am o problema cu topicul asta.Intrebarea e de cate ori am trece cu vederea violenta partenerului asupra noastra.Adica trebuie sa ma gandesc la posibilitatea de a fi maltratat de o femeie?![]()
![]()
Sau intrebarea e numai pt fete?
BOSSE83 scrie:=)) Da,Hordy,dar alea nu-s batai,femeile nu au putereAsa am mai luat si eu palme cand iubita mea banuia chestii care,bineinteles,nu erau adevarate
,dar nu m-am considerat niciodata maltratat
![]()
Iti face scandal,te loveste,se calmeaza si va impacati in pat
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 20 vizitatori