Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:=)) Da,Hordy,dar alea nu-s batai,femeile nu au putereAsa am mai luat si eu palme cand iubita mea banuia chestii care,bineinteles,nu erau adevarate
,dar nu m-am considerat niciodata maltratat
![]()
Iti face scandal,te loveste,se calmeaza si va impacati in pat
![]()
Da, Bosse. Si tu daca o banuiesti de ceva ce nu-ti convine ,ce faci?
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:BOSSE83 scrie:=)) Da,Hordy,dar alea nu-s batai,femeile nu au putereAsa am mai luat si eu palme cand iubita mea banuia chestii care,bineinteles,nu erau adevarate
,dar nu m-am considerat niciodata maltratat
![]()
Iti face scandal,te loveste,se calmeaza si va impacati in pat
![]()
Da, Bosse. Si tu daca o banuiesti de ceva ce nu-ti convine ,ce faci?
Pai nu o banuiesc,stiu ca ma iubeste,ca sunt primul si singurul barbat din viata ei si ca nu m-ar insela niciodataOricum,orice mi-ar face,nu as lovi-o niciodata,nu sunt capabil de asa ceva,o iubesc prea mult,iar lovitura aia m-ar durea pe mine mai mult decat pe ea,e viata mea,nici nu ma gandesc la asa ceva.
BOSSE83 scrie:Serios vorbind,chiar mi-e teama de cum as reactiona daca as afla ca un nenorocit a indraznit sa-mi atinga iubitaNu m-ar mai interesa nimic,m-as lasa in voia impulsurilor si asta e
BOSSE83 scrie:Pai nu o banuiesc,stiu ca ma iubeste,ca sunt primul si singurul barbat din viata ei si ca nu m-ar insela niciodataOricum,orice mi-ar face,nu as lovi-o niciodata,nu sunt capabil de asa ceva,o iubesc prea mult,iar lovitura aia m-ar durea pe mine mai mult decat pe ea,e viata mea,nici nu ma gandesc la asa ceva.
Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Serios vorbind,chiar mi-e teama de cum as reactiona daca as afla ca un nenorocit a indraznit sa-mi atinga iubitaNu m-ar mai interesa nimic,m-as lasa in voia impulsurilor si asta e
Din moment ce stai departe de necazuri nu are cum sa ti se intample asa ceva
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:BOSSE83 scrie:Serios vorbind,chiar mi-e teama de cum as reactiona daca as afla ca un nenorocit a indraznit sa-mi atinga iubitaNu m-ar mai interesa nimic,m-as lasa in voia impulsurilor si asta e
Din moment ce stai departe de necazuri nu are cum sa ti se intample asa ceva
Nu are cum sa se intample asa ceva pt ca sunt sigur ca iubita mea nu m-ar insela niciodataDar daca indrazneste vreunul sa o atinga,tot il omor
bb_girl scrie:Sunt unele femei care nu pot pleca de langa sotul lor,indiferent cat le-ar bate. Chiar nu le pot intelege...Sunt proaste
Paulici scrie:Am in clasa.. un cuplu care sunt impreuna de 1 si ceva. Anul trecut tipul a fost la clasa alaturata si in a10a s-a transferat la noi. Ii inteleg ca se iubesc.. dar tipul e sub orice critica. De cate ori are ocazia.. o joaca in picioare, o injura si o bate. A fost un caz.. cand de fatza cu toata clasa a luat-o de par si a trantit-o de perete.
Ea de multe ori a vrut sa puna capat relatiei.. dar nu a putut pentru ca de fiecare data se lasa convinsa de el.
Mie una.. mi se pare ca-i accepta prea multe.. si el e obisnuit cu chestia asta pentru ca si el mananca baiate acasa de la parinti.
bb_girl scrie:Eu nu as trece cu vederea niciun act de violenta al partenerului. No, thank you, am vazut prea muulte cazuri si stiu prea multe lucruri ca sa las sa treaca de la mine asa ceva. Baiatul care indrazneste sa ridice mana la mine devine in urmatoarea secunda ex. ORICAT de mult l-as iubi si ORICATE ar fi facut pt mine, asa ceva nu se iarta. nici macar o data!
Paulici scrie:Am in clasa.. un cuplu care sunt impreuna de 1 si ceva. Anul trecut tipul a fost la clasa alaturata si in a10a s-a transferat la noi. Ii inteleg ca se iubesc.. dar tipul e sub orice critica. De cate ori are ocazia.. o joaca in picioare, o injura si o bate. A fost un caz.. cand de fatza cu toata clasa a luat-o de par si a trantit-o de perete.
Ea de multe ori a vrut sa puna capat relatiei.. dar nu a putut pentru ca de fiecare data se lasa convinsa de el.
Mie una.. mi se pare ca-i accepta prea multe.. si el e obisnuit cu chestia asta pentru ca si el mananca baiate acasa de la parinti.
Paulici scrie:Accepta.. poate si de frica.. pentru ca ea a vrut sa se desparta de el si.. el a vrut sa-si taie venele.E o intreaga telenovela.
![]()
Oricum niciodata nu o sa pot sa-i inteleg. Acum o injura si peste 5 minute o pupa si ii spune ca o iubeste.
Hordy scrie:Eo i-aş rupe fâşu. Vorba lui bosse e un mucos. Să îi dea două.
Katutza scrie:BOSSE83 scrie:Apropo de asta,intrebare pt fete:V-ati batut vreodata cu vreo fatuca?
Nu ..Doar cu prietene ne mai dam palmute in joaca
De ce m-as bate?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 31 vizitatori