Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
yokosweetgirl18 scrie:;;) ooooo dea sh eo am o relatzie de 3 ani dar kred k se va sfarsiii curand:(( din pakate ma inseala tot timpul eu nikiodata nu l-am inselat si in plus mi-am dat seama k nu merita doar eu sa lupt in relatia asta concluzia nu ma merita:P asa cred:)
yokosweetgirl18 scrie:;;) ooooo dea sh eo am o relatzie de 3 ani dar kred k se va sfarsiii curand:(( din pakate ma inseala tot timpul eu nikiodata nu l-am inselat si in plus mi-am dat seama k nu merita doar eu sa lupt in relatia asta concluzia nu ma merita:P asa cred:)
BOSSE83 scrie:AS VREA SA FIU UN NOR,SA MA PRESCHIMB IN PLOAIE SI-APOI PE TRUPUL TAU,AS VREA SA CURG SIROAIE..AS VREA SA FIU O FLOARE PE CARE S-O MIROSI,AS VREA SA FIU SI LACRIMI IN OCHII TAI FRUMOSI..AS VREA SA FIU PAMANTUL PE CARE TU PASESTI,AS VREA SA FIU EU INSUMI,AS VREA SA MA IUBESTI...DEDICATIE PT TOATE FETELE
![]()
DACA V-ATI INDRAGOSTIT BRUSC DE MINE,LASATI-MI UN PM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kris_s scrie:Da clar... cu siguranta o sa cuceresti o fata cu texte prefabricate!![]()
BOSSE83 scrie:kris_s scrie:Da clar... cu siguranta o sa cuceresti o fata cu texte prefabricate!![]()
Draga,sunt irezistibil,n-am nevoie de texte,n-am nevoie nici macar de cuvinte![]()
![]()
![]()
Dar nu strica niciodata sa stii si de astea pt un sms sau ceva
![]()
![]()
kris_s scrie:BOSSE83 scrie:kris_s scrie:Da clar... cu siguranta o sa cuceresti o fata cu texte prefabricate!![]()
Draga,sunt irezistibil,n-am nevoie de texte,n-am nevoie nici macar de cuvinte![]()
![]()
![]()
Dar nu strica niciodata sa stii si de astea pt un sms sau ceva
![]()
![]()
Da, te cred pe cuvant...
BOSSE83 scrie:AS VREA SA FIU UN NOR,SA MA PRESCHIMB IN PLOAIE SI-APOI PE TRUPUL TAU,AS VREA SA CURG SIROAIE..AS VREA SA FIU O FLOARE PE CARE S-O MIROSI,AS VREA SA FIU SI LACRIMI IN OCHII TAI FRUMOSI..AS VREA SA FIU PAMANTUL PE CARE TU PASESTI,AS VREA SA FIU EU INSUMI,AS VREA SA MA IUBESTI..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 17 vizitatori