Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
Katutza scrie:Am citit tot topicul .. sa vedem. Parerea Paulei o stiam, normal doar e fata mea. Imi place cum gandeste Ioana bebelusha in legatura cu chestia asta, iar dintre baieti, bineinteles ca imi plac replicile lui Sylv, desi ma asteptam sa aiba parerea asta.
Pentru mine virginitatea nu a fost niciodata ceva vai foarte important. Inca de la 15 ani am fost inconjurata de fete care faceau sex (chiar daca eram de-o varsta) .. si stiam tot ce implica chestia asta .. nu am avut niciodata emotii, doar curiozitati pe care mi le risipeam intrebandu-mi prietenele. Nu l-am asteptat niciodata pe Fat-Frumos calare pe cal alb ca sa o fac, ci doar barbatul si momentul potrivit. Si s-a intamplat .. din pacate barbatul pe care eu il iubeam s-a dovedit a fi cel mai fals om de pe planeta. Culmea e ca niciodata nu m-a santajat, nu m-a fortat, m-a asteptat 8 luni jumate.. si totusi .. aparentele inseala de multe ori.
Oricum, am vazut cazuri care dupa ce si-au inceput viata sexuala, chiar daca nu au ramas cu tipii respectivi, au inceput sa o arate si pe ici si pe colo. Chestie care mi se pare foarte tampita.
NightCrawler scrie:Hordy scrie:Virginitatea după părerea mea este cea mai frumoasă calitate la o fată. Cea care îţi oferă această bijuterie a vieţii ei e clar demnă de tot respectul .
Si totusi, is cam greu de gasit in ziua de azi... poate doar sa le iei si sa le cresti... Dar este drept faptul ca inca exista fete ce se pastreaza. Unele fete dintre cele cu care am avut ocazie sa stau de vorba pana acu' spun ca se pastreaza pana in "noapte nuntii"... desi, prost sa fiu sa le fi crezut pe toate.
Hordy scrie:Stă încă prea ţapănă
Sylver scrie:Asta cu noaptea nunţii probabil e, pt. unele, preluată din învăţăturile religioase... oricum, îi okay şi aşa...
Sylver scrie:Asta-i vrăjeală, cum adică să fii incompatibil?Partenerii se modelează unul pe celălalt, fac ce le place amîndurora. Nu are ce să nu se potrivească, asta e o tîmpenie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 5 vizitatori