Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
Sylver scrie:Las-o moartă, că nici tu nu eşti vreun Don Juan.
bb_girl scrie:Mie mi se pare o idiotenie faza cu ''trebuie neaparat sa faci sex dupa 18-19 ani''. Fiecare face CAND are chef si CAND se simte pregatit, nu CAND ii zice colegu' si nici CAND ramane singurul din clasa neexperimentat. Nimic nu ma enerveaza mai tare decat efectul asta de turma...''Vai, eu sunt singura virgina din clasa, trb sa fac ceva in privinta asta, ca rad fetele de mine''. Wtf??
Mie chiar mi-ar placea sa fiu singura virgina. N-o sa am niciodata placerea asta, dar ma rogDe ce sa nu fi diferit de altii? De ce sa fii ca un pui de-ala de ratza ce se ia dupa fratii lui mai mari?
Si pe mine ma ia mama cateodata la discutii de genul: ''Ioana, cand vrei sa o faci, sa-mi spui. N-o sa te impiedic, ca stiu ca daca vrei sa o faci, tot o faci, asa ca mai bine sa te pregatesc'' Bla bla blaa...pe mine ma plictisesc momentele cand se apuca mama cu teorii dinastea
Juliana scrie:Buna.Am si eu cateva intrebari pentru baieti, daca tot ati dezbatut acest subiect despre virginitate.
1.De ce va simtiti atat de mandri cand dezvirginati o fata?![]()
Am citit randurile scrise de Katu despre fosta ei relatie cu acel tip care a asteptat-o pana a fost ea pregatita sa fac sex, dar in cele din urma s-a dovedit a fi un ipocrit.![]()
2.Ati procedat vreodata ca el?![]()
3.Conteaza daca viitoarea ta sotie este sau nu virgina?
Juliana scrie:1.Of, cocosilor![]()
3.La a treia inca nu am primit raspunsul. De ce mi-ai raspuns cu o intrebare
Lasa ca ti-l dau eu. Conteaza
Daca pentru tine zici ca conteaza ca viitoarea ta sotie nu-l va uita pe primul iubit din viata ei, atunci ce-ai sa faci?
Hordy scrie:Juliana scrie:1.Of, cocosilor![]()
3.La a treia inca nu am primit raspunsul. De ce mi-ai raspuns cu o intrebare
Lasa ca ti-l dau eu. Conteaza
Daca pentru tine zici ca conteaza ca viitoarea ta sotie nu-l va uita pe primul iubit din viata ei, atunci ce-ai sa faci?
Poi nu ziceam ca conteaza asta, ci ca difera de la om la om.
Juliana scrie:Asta nu inseamna ca daca ati dezvirginat, veti ramane speciali pentru respectivele feteCa si noi, nici voi nu veti uita cu cine v-ati culcat prima data
BOSSE83 scrie:Juliana scrie:Asta nu inseamna ca daca ati dezvirginat, veti ramane speciali pentru respectivele feteCa si noi, nici voi nu veti uita cu cine v-ati culcat prima data
![]()
Eu n-as baga mana in foc in locul tau
![]()
De obicei,baietii nu tin cont cu cine se culca prima oara,ci o fac doar pt a-si incepe viata sexuala si pt a se putea bucura de cat mai multe experiente sexuale
Adica,pt noi,prima e o deschizatoare de drumuri,nu neaparat o persoana speciala
Sa nu ma injurati,fetelor,asta e adevarul
Katutza scrie:Perfect zis Juliana .. nu-l uiti, dar nu inseamna ca ramane special. Cum ar putea sa fie special in inima mea un om pt care acum nici capul nu-l intorc, un om pe care nu dau 2 bani gauriti? Intr-adevar e omul pe care l-am iubit ca o fraiera, pentru ca avea nevoie de mine ca de aer, si cum eu sunt tampita si intind un deget pentru toata lumea, el a fost destept si m-a luat cu totul. Nu regret nicio clipa ceea ce am facut, 9-10 luni cat a tinut relatia a fost foarte bine, pana in momentul cu pricina. Ar trebui sa ma gandesc ca poate altele au fost motivele despartirii, dar voi ce ati gandi daca dupa 2-3 saptamani de la eveniment persoana de langa voi ar da bir cu fugitii si s-ar da si important in fata ta? Cand stie mai bine ca oricine ca practic i-am fost mama, prietena, sora si iubita.![]()
Special va fi in viata mea omul care ma va iubi pentru ceea ce sunt, nu pentru ca va avea nevoie de mine. Sa aiba nevoie de mine pentru ca ma iubeste, nu sa ma iubeasca pentru ca are nevoie de mine.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori