Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
NightCrawler scrie:BOSSE83 scrie:Sper ca nu cazul tragic(dezvirginare prin viol) sau dezvirginare la betieIn astfel de cazuri,normal ca nu-l consideri special pe primul
In cazu` cu violu`, nu numai ca nu-l considera special p`ala, dar e foarte posibil sa aiba traume psihice grava fata in cauza. Cat despre cazu` cu betia, fata tre` doar sa spere ca nu e una din acele fete care, din fetita cuminte se trasforma intr-o adevarata fiara atunci cand bea.
Sylver scrie:NightCrawler scrie:BOSSE83 scrie:Sper ca nu cazul tragic(dezvirginare prin viol) sau dezvirginare la betieIn astfel de cazuri,normal ca nu-l consideri special pe primul
In cazu` cu violu`, nu numai ca nu-l considera special p`ala, dar e foarte posibil sa aiba traume psihice grava fata in cauza. Cat despre cazu` cu betia, fata tre` doar sa spere ca nu e una din acele fete care, din fetita cuminte se trasforma intr-o adevarata fiara atunci cand bea.
Depinde. Îmi amintesc de o telenovelă în care victima s-a inamorat de agresor. Şi nu doar în telenovele se-ntîmplă asta.
Dacă te culci cu una care e virgină la 16 ani, puey e ceva normal, n-ai cîştigat în faţa nimănui (apropos de ce spunea Bosse). Da' dacă are 20, înseamnă că e ceva de capu' tău.![]()
Şi referitor la întrebarea Mişei, nu aş putea spune că, vai, nu m-aş mai cupla/ căsători cu una doar pt. că nu mai e fată mare pt. că asta ar fi o idioţenie. Contează omul. Dar logic că dacă omul ăla nu a umblat cu prea mulţi, e un plus.
omfgitsdrn scrie:Lol , vorbind de cazuri speciale. Prietena mea are 17 ani si totusi e virgina. De fapt amandoi suntem. Mai exista si fete din astea pana la urma daca stii sa le cauti.
Lol , vorbind de cazuri speciale. Prietena mea are 17 ani si totusi e virgina. De fapt amandoi suntem. Mai exista si fete din astea pana la urma daca stii sa le cauti.
greuceanuuu scrie::-$
Va afla el cu trecerea vremii. Timpul le rezolva pe toate, chiar si pe prietena lui.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori