Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
NightCrawler scrie:Cam asa ceva... adica... daca se intinde pe un an, doi... ceva nu e in regula acolo.
NightCrawler scrie:Cam asa ceva... adica... daca se intinde pe un an, doi... ceva nu e in regula acolo.
Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Cam asa ceva... adica... daca se intinde pe un an, doi... ceva nu e in regula acolo.
Păi aşa-mi zicea mie un prieten despre o virgină de care îmi plăcea. Mă tu şi doi ani de-ai sta cu ea, tot virgină ar rămîne.Şi eu ştii ce i-am zis? No problem.
Da, dar nu poti generaliza chestia asta. Depinde de la om la om. Daca un tip de 19 ani umbla cu una de 15 pe care chiar o iubeste si care chiar il iubeste, nu-i poate pretinde sa se culce cu el. Nu consider ca o fata la 15 ani e pregatita pt asa ceva. Prin urmare, nu se pune problema ca daca ''astepti'' un an-doi, inseamna ca nu mai iubesti...nici vorba...poate iubirea chiar creste in perioada aia, cand vezi ca un om te suporta cu toti gargaunii si toate defectele tale.florin scrie:NightCrawler scrie:Eh... probabil ei i-o fi frica... ma rog, este posibil si asa ceva.
temerile nu's constructive
florin scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:NightCrawler scrie:Cam asa ceva... adica... daca se intinde pe un an, doi... ceva nu e in regula acolo.
Păi aşa-mi zicea mie un prieten despre o virgină de care îmi plăcea. Mă tu şi doi ani de-ai sta cu ea, tot virgină ar rămîne.Şi eu ştii ce i-am zis? No problem.
si pana la urma cat ai stat pe "bara"
sau te-ai "transferat"
bb_girl scrie:Da, dar nu poti generaliza chestia asta. Depinde de la om la om. Daca un tip de 19 ani umbla cu una de 15 pe care chiar o iubeste si care chiar il iubeste, nu-i poate pretinde sa se culce cu el. Nu consider ca o fata la 15 ani e pregatita pt asa ceva. Prin urmare, nu se pune problema ca daca ''astepti'' un an-doi, inseamna ca nu mai iubesti...nici vorba...poate iubirea chiar creste in perioada aia, cand vezi ca un om te suporta cu toti gargaunii si toate defectele tale.florin scrie:NightCrawler scrie:Eh... probabil ei i-o fi frica... ma rog, este posibil si asa ceva.
temerile nu's constructive
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 16 vizitatori