Moderatori: Katutza, cristian1, bb_girl, Paulici
NightCrawler scrie:Eu nu prea pot sa raspund la aceasta intrebare... si asta pentru ca am iubit si iubesc in continuare doar o singura data... da` cred ca un om poate iubi in viata cu adevarat doar o singura data... restu` sunt trecatoare.
Paulici scrie:Deocamdata nu stiu ce sa raspund la aceasta intrebare. Sunt inca la prima si singura mea iubire. Oricum daca maine s-ar termina tot.. nu cred ca as mai putea sa iubesc pe altcineva o lunga perioada de timp.
Katu scrie:E normal ca o sa te mai indragostesti .. dar nu dupa o saptamana. Adica eu cred ca nu poti trece de la o iubire la alta foarte usor.. fiindca atunci n-a mai fost iubire. Cand iubesti oferi tot .. stiu asta din proprie experienta .. pentru persoana iubita esti in stare sa te pui si-n cap numai sa o faci fericita. SI sunt convinsa ca orice om care stie ce e aia iubire nu poate uita foarte usor clipele petrecute si nu poate sa ajunga sa iubeasca dupa o saptamana, luna .. fiindca ranile se vindeca in timp.
Katu scrie:E chiar colosala diferenta. Mi se pare cam absurd sa iubesti doar pentru ca asa iti place. Adica eu cred ca persoana pe care ajungi sa o iubesti trebuie sa merite.. si sa arate ca merita. Chiar daca dupa un timp se dovedeste a fi cu totul altfel (cazul meu). Nu stiu cum pot unii sa spuna atat de usor ca iubesc .. si mai ales ca azi iubesc o persoana, maine alta si tot asa.
bb_girl scrie:Eu inca nu am iubit pe cineva cu adevarat. Sau da?![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori