Ideea e ca femeile dezaproba mai mult lesbienele decat homosexualii,iar barbatii dezaproba mai mult homosexualii decat lesbienele

Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
bb_girl scrie:Multi fac asa. Uite, de ex, si cum e cu aia ce sunt anti RBD si anti TH...toata ziua le inchina site-uri si forumuri...wtf people??
bb_girl scrie:Daca s-ar face un schimb de roluri si 98% din populatie ar fi gay, iar tu ai fi printre aia 2% heterosexuali? Cat de tare ti-ar placea sa te exluda, sa te bage la marginea societatii, doar din cauza ca esti altfel?
Ziceai mai sus ca atata vreme cat nu te deranjeaza, n-ai nimic cu gay-ii. In cazul barbatilor ne-gay, nu ai aceeasi parere? Sau fata de ei ai un regim special?
Eu nu stiu cum vedeti voi lucrurile, dar e chiar asa de greu de priceput ca asa cum pe lume exista 2 sexe, femeia si barbatul, exact asa exista si 2 tipuri de barbat, gay si hetero?
NightCrawler scrie:bb_girl scrie:Daca s-ar face un schimb de roluri si 98% din populatie ar fi gay, iar tu ai fi printre aia 2% heterosexuali? Cat de tare ti-ar placea sa te exluda, sa te bage la marginea societatii, doar din cauza ca esti altfel?
Ziceai mai sus ca atata vreme cat nu te deranjeaza, n-ai nimic cu gay-ii. In cazul barbatilor ne-gay, nu ai aceeasi parere? Sau fata de ei ai un regim special?
Eu nu stiu cum vedeti voi lucrurile, dar e chiar asa de greu de priceput ca asa cum pe lume exista 2 sexe, femeia si barbatul, exact asa exista si 2 tipuri de barbat, gay si hetero?
Ioana, tu te duci departe. Bun, omu` a zis intr-un mod prea dur. Dar, ideea e foarte simpla: atat timp cat la noi casatoriile intre persoane de acelasi sex nu sunt legalizate si nici nu ne depasesc numeric pe noi, cei "normali", nu mi se pare corect ca ei sa se manifeste in public si alte rahaturi d'astea. Daca vor sa se iubeasca, sa se iubeasca la ei acasa si tot asa.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 15 vizitatori