Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
Sylver Cheetah 53 scrie:Vorba lui Skiz, din punctul de vedere al religiei ortodoxe, şi folosirea prezervativului este un păcat.Prea multe păcate mă nene, fiecare are dreptul să iubească
bb_girl scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Vorba lui Skiz, din punctul de vedere al religiei ortodoxe, şi folosirea prezervativului este un păcat.Prea multe păcate mă nene, fiecare are dreptul să iubească
Stii de ce e interzis? Pentru ca zice ca prezervativul nu lasa embrionul sa se formeze. Si ce daca? Din motiv ce inca nu EXISTA, de ce ne pasa de el?
Sylver Cheetah 53 scrie:Şi masturbarea o fi abandon de copii, după mintea lor.
Azi se implinesc 12 ani de cand mi-am dat primii urmasi cu capul de cada. Multe generatii au sfarsit la fel.
florin scrie:cu cateva exceptii, persoanele de cel mult 30 de ani sunt receptivi la fenomenul acesta,numit homosexualitate. in opinia mea e clar ca peste 30-40 de ani ni se va parea la fel de normal atunci cand vom vedea 2 barbati sau 2 femei mergand la starea civila asa cum si acum ni se pare ceva f normal ca un barbat si o femeie sa se casatoreasca.
* a pomenit cineva de un scenariu din 2020... "2 mustaciosi,burtosi..." total eronat... barbatii gay sunt mai ingrijiti decat unele femei, n-ai sa vezi niciodata un gay neingrijit!!!
* am citit toate comm voastre si sunt surprins de pozitia voastra,dar totusi va intreb ceva:daca tot suntem "alaturi" de homosexuali in gandire de ce nu suntem alaturi de ei si in strada pentru ai sustine??
* ganditi-va la asta!!! faptele ajuta mai mult decat niste comm postate pe un forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 29 vizitatori