Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
NightCrawler scrie:Cica are si copchil ma... asa am citit prin alt topic... nu mai stiu care.
NightCrawler scrie:E na, pe bune BOSSE? Normal ca nici eu nu as putea ierta asa ceva... pot sa o iubesc eu mai mult decat ochii din cap, dar cand a calcat stramb, adio si n-am cuvinte. Ca doar, odata ce ajunge sa insele odata, in mod sigur se va intampla si a II-a oara.
florin scrie:asta denota faptul ca respecti relatia in care esti implicat. nu e nimic rau in asta.
florin scrie:simt nevoia de a face niste precizari la ce am spus acum cateva sapt....
ea nu m-a inselat la propriu adica s-a f***t dupa ce am inceput noi sa iesim... noi nici nu stiam daca avem sau nu o relatie,eram vecini si intr-o zi ne-am trezit ca ne intreba toata lumea daca ne-am combinat... pur si simplu datorita faptului ca petreceam destul de mult timp impreuna si ne simteam super bine unul in prezenta celuilalt,asa s-a nascut aceea relatie. iar ea in acel timp era combinata,lucru pe care eu nu-l stiam... si cand tipa a vazut ca e treaba din ce in ce mai serioasa intre noi a renuntat la ala...
deci la inceputul relatiei noastre ea s-a mai intalnit si cu celalalt dar si cu mine....
dupa vre-o 5 luni mi-a recunoscut acest lucru,iar eu chiar nu aveam motive sa renunt la ea,datorita acelei situatii.intre noi totul era prea frumos ca sa stricam.
pana la urma au intervenit parintii ei si ne-au interzis relatia pe motivul ca ea era tiganca,iar eu roman. daca nu ar fi fost acest "impediment" acum eram insurat cu ea
ca sa nu mai revin la acest subiect,tin sa precizez faptul ca nu era o tiganca d'aia nespalata la care va ganditi majoritatea cand auziti tigan... sunt niste tigani "romanizati"...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 16 vizitatori