by ella36 » 01/04/2007 06:21
sunt studenta anul 1 la marketing , fr , am auzit si eu acest zvon si am sunat la decanul facultatii sa intreb si este foarte adevarat , mi-a zis ca asa a hotarat consiliul ca din acest sem sa nu mai se posteze pe internet grilele pentru examen ...i-am spus ca vom merge peste dansul , ca nu se poate asa ceva si mi s-a raspuns ca nu la dansul trebuie mers ci la rectorat la sediul central ...am sunat si la rectorat nu am putut vorbi cu rectorul , am vb cu secretara care nu stia nimic despre asta , si mi-a mai zis ceva f imp . fiecare decan hotaraste pt facultatea lui ....asa ca domnul decan de la marketing se cam invarte in jurul cozii si nu isi asuma intreaga vina .....eu propun ca dupa sfintele sarbatori de pasti sa ne strangem mai multi cel putin de la marketing si sa mergem in vizita la domnul decan si la domnul rector , sa-i intrebam de sanatate ...noi cei de la marketing oricum am fost oropsiti si sem 1 , au fost postate grilele pe ultima suta de metri cum vine vorba ....daca nu ma credeti sunati si voi la decanatul fac de marketing tel 3169793 , cereti cu decanul si intrebati-l , dansul e foarte sigur ca nu vor mai fi postate grilele , ca cine vrea sa invete invata si fara grile , ca s-au luat note f mari sem 1 si din aceasta cauza nu se vor mai posta grilele .PROPUN SA PUNEM DE O GREVA LA FACULTATEA DE MARKETING ...VA ASTEPT CU RASPUNSURI CINE ESTE PENTRU ?