Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
iulia scrie:buna marci . buna juliana .Bine ati venit !marci scrie:Hordy scrie:Bună ziua marci. Bine ai venit la noi. Deunde eşti ? Câţi ani ai ?
Din Galati, pai nu stii ca anii si banii nu se spun?![]()
marci cea pe care o stiu ?
bravo . ma bucurmarci scrie:iulia scrie:buna marci . buna juliana .Bine ati venit !marci scrie:Hordy scrie:Bună ziua marci. Bine ai venit la noi. Deunde eşti ? Câţi ani ai ?
Din Galati, pai nu stii ca anii si banii nu se spun?![]()
marci cea pe care o stiu ?
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asa e . nu prea ne intersectam . dar putem vb pe mess .daca vreimarci scrie:Iulia, ce mai faci? Nu mai stiam nimic de tine iar pe forumul nostru nu prea ne intersectam.
iulia scrie:il ai pe al silviei ? ti l da ea . nu stiu sa trimit aici mp
un domn ca de obiceiHordy scrie:iulia scrie:il ai pe al silviei ? ti l da ea . nu stiu sa trimit aici mp
click dreapta pe nickul userului sin stânga de deasupra avatarului şi se deschide o fereastră. Acolo scrie jos PM. Dai click şi ai rezolvat.
nu scrie mp imi scrie mail link ........... dar nu jos .Hordy scrie:iulia scrie:il ai pe al silviei ? ti l da ea . nu stiu sa trimit aici mp
click dreapta pe nickul userului sin stânga de deasupra avatarului şi se deschide o fereastră. Acolo scrie jos PM. Dai click şi ai rezolvat.
iulia scrie:nu scrie mp imi scrie mail link ........... dar nu jos .Hordy scrie:iulia scrie:il ai pe al silviei ? ti l da ea . nu stiu sa trimit aici mp
click dreapta pe nickul userului sin stânga de deasupra avatarului şi se deschide o fereastră. Acolo scrie jos PM. Dai click şi ai rezolvat.![]()
marci iti las acolo unde sti tu .in partea ailalta mp ul
dc ?marci scrie:iulia scrie:nu scrie mp imi scrie mail link ........... dar nu jos .Hordy scrie:iulia scrie:il ai pe al silviei ? ti l da ea . nu stiu sa trimit aici mp
click dreapta pe nickul userului sin stânga de deasupra avatarului şi se deschide o fereastră. Acolo scrie jos PM. Dai click şi ai rezolvat.![]()
marci iti las acolo unde sti tu .in partea ailalta mp ul
Nu poti sa mai postezi acolo.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 27 vizitatori