Halford scrie:da forum forumtu stii cati au mancat bataie pentru certurile de pe forumuri ?
f multi
poate ca i-a mancat ....ca si pe maimutze.......

Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
NightCrawler scrie:[-X ... nu, nu-s ala... las` ca te iert pt confuzie... da` mielu` tot il dai.
BOSSE83 scrie:BUNA,SUNT BOSSE SI PUP FETELE![]()
![]()
![]()
Halford scrie:da forum forumtu stii cati au mancat bataie pentru certurile de pe forumuri ?
f multi
ciombe68 scrie:Sylver.....vezi de ce nu mai vreau sa intru pe niciun forum???cred ca este ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest forum.Bosse iara ma provoaca si nu vreau sa stric dispozitia la baieti.........Norok la toata lumea......ramai tu bosse regele femeilor......
ciombe68 scrie:Sylver.....vezi de ce nu mai vreau sa intru pe niciun forum???cred ca este ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest forum.Bosse iara ma provoaca si nu vreau sa stric dispozitia la baieti.........Norok la toata lumea......ramai tu bosse regele femeilor......
...robredo scrie:ciombe68 scrie:Sylver.....vezi de ce nu mai vreau sa intru pe niciun forum???cred ca este ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest forum.Bosse iara ma provoaca si nu vreau sa stric dispozitia la baieti.........Norok la toata lumea......ramai tu bosse regele femeilor......
bre mosulica ...stai bland ca nu are nimeni treaba ta ...daca stai in banca ta si nu te apuci iar sa vb aiurea .....cred ca esti obsedat de ideea ca are bosse treaba cu tine ...stai calm ca nu este asa ....hodorogule ....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 28 vizitatori