Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
NightCrawler scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:Eu sînt opusu' la faza asta, chiar nu vreau bani.Deşi am un venit lunar extrem de modest (100-200RON), nu le cer bani alor mei... Mai repede îmi cere maică-mea, decît eu ei.
Du-te mai baiatule d`aci... cum sa ai doar atat?Da` ce, traiesti din somaj?
Cauta dreaq ceva ca lumea de munca... posibilitati ai cu zecile, mai ales ca esti priceput intr-ale calcularetzelor.
florin scrie:mi-am adus aminte de inca un defect al meu
domne io's ahtiat dupa bani...
pentru bani as fi in stare sa fac APROAPE orice
fara bani nu faci nimic in viata
abia cand voi avea o suma considerabila in conturi (conturi,da... nu cont) abia atunci ma voi simti implinit
BOSSE83 scrie:Eu chiar il cred pe Sylv ca nu e f interesat de bani si va dau si o dovada:nu are reclame pe forumDar nu-l aprob
Daca tot te ocupi de forumul asta de 2 ani,de ce nu pui si tu reclame,sa ai un profit de pe urma lui,Sylv?
Imbina utilul cu placutul
Sylver scrie:BOSSE83 scrie:Eu chiar il cred pe Sylv ca nu e f interesat de bani si va dau si o dovada:nu are reclame pe forumDar nu-l aprob
Daca tot te ocupi de forumul asta de 2 ani,de ce nu pui si tu reclame,sa ai un profit de pe urma lui,Sylv?
Imbina utilul cu placutul
În primul rînd m-aş simţi prost faţă de voi, fiindcă ar fi ca şi cum aş face bani pe spatele vostru. În al doilea rînd, nu s-ar cîştiga prea mult, nefiind un forum mare, iar în al treilea rînd, nu am ce face cu banii.
MOTANIK scrie:defect:
sunt bolnava si din cauza asta m-am ingrasat 30 kg si nimeni nu ma mai iubeste
stresez fff mult oamenii[/b]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 28 vizitatori