Moderatori: Katutza, Paulici, bb_girl, cristian1
NightCrawler scrie:O sa-i merit... pe cat faci pariu ca nu o sa comentezi nimic in topic-ul "Hai Sa Facem Cunostinta ..."?
pussycat scrie:NightCrawler scrie:O sa-i merit... pe cat faci pariu ca nu o sa comentezi nimic in topic-ul "Hai Sa Facem Cunostinta ..."?
![]()
![]()
eu nu sunt ca tine,nu ma bag singura in seama...daca am ceva bun de zis,zic...daca nu ...mai bine tac !
NightCrawler scrie:pussycat scrie:NightCrawler scrie:O sa-i merit... pe cat faci pariu ca nu o sa comentezi nimic in topic-ul "Hai Sa Facem Cunostinta ..."?
![]()
![]()
eu nu sunt ca tine,nu ma bag singura in seama...daca am ceva bun de zis,zic...daca nu ...mai bine tac !
Ba te-ai bagat singura in seama ca musca-n lapte in topicu' vecin... oricum, spor la viata tanti... Si baga mare la invatat lucruri bune de zis.
florin scrie:defecte ar fi multe....
*incapatanat
*dusmanos cat se poate de dusmanos,daca m-ai calcat pe coada te tin minte pana intru in mormant
*lenes (uneori)
*ma atac repede
... astea mi-au venit acum in minte
NightCrawler scrie:Are desenati pe ei o pereche de ursuleti roz?
Cat despre ce-or zisera aia doi de mai sus, Flo' si Sylv... si io-s la fel tata... razbunator din cale afara... cum ai calcat stramb in fata mea, nu te uit pana oi muri eu.
NightCrawler scrie:Sa zicem ca da... si asta pentru ca nu te-ai intins mai mult... in fine... da-mi boxerii inapoi ca sa-i iau pe mine pen` ca de vreo 5 zile nu mai port asa ceva pe mine si am probleme mari cand ma duc la prietena acasa iar ea face ce nu trebuie cu cine nu trebuie prin preajma.![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 29 vizitatori