Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
mike1angel0 scrie:Sunt de 15 ani iluzionist in Romania...am 22 de ani acum...As vrea sa am un show la tv gen Criss Angel/David Blaine si am incercat la tot felul de televiziuni sa obtin asta dar fiecare mi-a spus, in diferite moduri, ca asa ceva nu se cere...desi eu cred ca din contra, chiar se cere si ar fi ceva original, nou si socant pentru Romania. Intradevar, ar fi o investitie relativ substantiala din partea unei televiziuni, dar rezultatul ar fi pe masura...Prin urmare, sunt iluzionist, sunt si student la electronica ultimul an, la psihologie anul 2, sunt membru fondator a doua organizatii de caritate, non-profit si membru al catorva cenacluri de poezie. Am intrat in special pe forum pentru a incerca sa am o discutie cu cei de aici si sa conving, sau sa incerc sa conving, stapanirea OTV-ului sa ma ajute sa facem impreuna un show tv de iluzionism
de`amoru`artei scrie:Apropos, felicitari webmasterului.![]()
Webmaster, auzi.
Cel mai tare hacker roman, sau n-am auzit bine?
( Are si el 3 mesaje acolo si a luat un premiu. Vrai aplauze bre?![]()
Hai ca ti le dam, ca le meriti.![]()
![]()
Avem cel mai tare admin!)
Sper sa fie schimbare pe care ti-o doresti,am citit mesajul printre randuri,bun venit printre noialexys scrie:de loc sunt din sibiu
dar acum sunt stabilita in bucuresti petru ca am fost transferata cu serviciul
am reusit sa inchiriez un partament pentru mine si fiul meu
nu snt casatorita,nu am ambitii mari,decat sa fiu linistita si fericita ,poate si iubita de un barbat ,daca nu cer prea mult
am intrat pe forum din dorint de a comunica cu alte persoane si a m delecta in putinul timp liber pe care il am
mike1angel0 scrie:Sunt de 15 ani iluzionist in Romania...am 22 de ani acum...As vrea sa am un show la tv gen Criss Angel/David Blaine si am incercat la tot felul de televiziuni sa obtin asta dar fiecare mi-a spus, in diferite moduri, ca asa ceva nu se cere...desi eu cred ca din contra, chiar se cere si ar fi ceva original, nou si socant pentru Romania. Intradevar, ar fi o investitie relativ substantiala din partea unei televiziuni, dar rezultatul ar fi pe masura...Prin urmare, sunt iluzionist, sunt si student la electronica ultimul an, la psihologie anul 2, sunt membru fondator a doua organizatii de caritate, non-profit si membru al catorva cenacluri de poezie. Am intrat in special pe forum pentru a incerca sa am o discutie cu cei de aici si sa conving, sau sa incerc sa conving, stapanirea OTV-ului sa ma ajute sa facem impreuna un show tv de iluzionism
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori