Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Sylver scrie:Urăşti grasele? Şi spuneai de Kătuţa că e superficială...
iLikeTrees scrie:Da, judec persoanele dupa cum arata.
iLikeTrees scrie:Ceea ce inseamna ca prietena mea nu este grasa si nici n-am de cand sa umblu cu vreo grasa, vreodata.
iLikeTrees scrie:Eu asociez ideea de "grasime" cu persoanele care nu sunt sanatoase.
iLikeTrees scrie:Cand vad vite care vin in fuste sau pantaloni de piele, sau topuri care stau sa exploteze mi se face scarba.
iLikeTrees scrie:Iar daca esti atat de comoda si proasta, si n-ai pic de respect pentru tine...evident ca nu o sa ai o personalitate pe placul meu.
iLikeTrees scrie:Deci sa fiu "de treaba" cu grasele pentru ce ? Sa se simta ele bine cand musca din Big Mac ?
iLikeTrees scrie:Hmm, dar daca spuneam ca le iubesc, era mai bine ?
Sylver scrie:Şi definiţia superficialităţii...?!
Sylver scrie:Dacă pune cîteva kile în plus pe ea, să-nţeleg că o părăseşti? Te interesează doar "conserva".
Sylver scrie:Deci oamenii bolnavi merită desconsideraţi, nu-i aşa?
Sylver scrie:Vezi-ţi de viaţa ta şi mai lasă scîrba la adresa altora. Eşti foarte pretenţios, bag seama.
Sylver scrie:Respectul de sine îl ai cînd te îmbraci după cum te simţi bine, nu după cum îi place lui ILikeTrees.
Sylver scrie:
Unele pot avea probleme de sănătate, nu e musai să fie gurmande. Singur ai spus că asociezi grăsimea cu lipsa sănătăţii.
Sylver scrie:Din punctul meu de vedere da. Însă cu o completare: Eşti incapabil de iubire, cît timp gîndeşti aşa cum gîndeşti...
iLikeTrees scrie:Sa inteleg ca daca tu ai avea de ales intre c**** si o savarina, ai alege cacatul pentru ca nu esti pretentios ? Inteleg ca esti complexat, dar chiar asa de jos esti cu moralu' ?
iLikeTrees scrie:Totusi, vorbesti din clisee.Sa inteleg ca experienta in societate la tine este 0 ?
iLikeTrees scrie:Hai sa-ti dau un exemplu simplu.Tu esti medic, lucrezi intr-un uber-spital si esti cel mai bun medic(din lume).Insa, cand vii la munca preferi sa ai "respectul de sine" si sa umbli in chiloti si cate 2 pierce-uri in fiecare sfarc.Cati pacienti tratezi tu pe zi ?
iLikeTrees scrie:Eu ma refeream doar la persoanale ce ajung grase din cauza lipsei de grija pentru propriul corp.
iLikeTrees scrie:Asa ca tu puritan care iubesti prin perne in forma de inimioara, declaratii de dragoste si cadouri de zile specifice...esti la fel de "superficial" ca mine copacel
Sylver scrie:AlessanDro` scrie:Urasc pe cei care urasc gamerii !
Moarte lui Adelin Hogea!Mai îl cheamă şi Hogea.
Ce distrus.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori