nu imi vine sa cred ca inca se maiposteaza...ma bucur ca nu a-ti uitat forumul asta...face si el parte din noi...ca si garso...mdah..ca de obicei..suntem compusi din bucatele...si nici atunci nu suntem intregi...suntem mereu in cautartea jumatatii...ma bucur ca pot spune ca eu nu mai sunt nevit sa caut...am gasit-o..
Toţi îţi vor binele, aşa că nu îi lăsa să ţi-l ia! Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se îndeplinească!
cat de frumos....eu am uitat sa ma bucur de micile placeri ale vietii...de ce nu ma pot multumii cu ce am...am crescut...m-am indepartat de mine insumi...ma -m indreptat intr-o directie din care nu mai stiu sa ma intorc..nu singur....astept sa fiu ghidat....mi-e frica sa mai fac vre-un pas in vre-o directie....ceata deasa a neincrederii s-a asezat in jurul meu...asa dintr-o data...nu inteleg nici acum de ce...dar e in jurul meu....ma arde....ma sugruma...insa stiu ca cineva va veni si ma va scoate la capat de drum....astept....si iar astept...batranul cronos...cum lucreaza el..lent..dar eficient......il iubesc si il urasc in aceeasi masura....nu stiu daca ma va intelege careva....
Toţi îţi vor binele, aşa că nu îi lăsa să ţi-l ia! Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să ţi se îndeplinească!
Vai ce zi am avut azi Super marfa,distractie,surprize,pacaleli :love: acusi ma duc sa ma culc ca sunt rupta de oboseala si maine neatza la 7 ma trezesc Noapte buna
Hello hello!!!Eu am stat azi si am facut curat Abia astept sa plec maine la bran Acum cred ca ma duc sa-m fac manichiura si sa-mi intind parul V-am pupat!!!Happy easter!!!