cu sau fara sare

Moderatori: Paulici, bb_girl, cristian1, Katutza
Juliana scrie:Fara tine![]()
Cu sau fara iubit/a
Halford scrie:da ..eu sunt ceva de genu linistea dinanitea furtunii ...stau urmaresc ..ascult ..nu incerc sa ies in evidenta ...dar...prefer sa ma opresc aici ...vorbe fara fapte = 0
iar la faza ca nu ai leac...mai gandeste tesi eu am zis asta ...si la fel de repede cum am zis o mi s-a demonstrat si contrariu'
nu ma privi ca pe un sfatos ca nu imi place ...ma face sa ma simt batran si sunt f tanarBOSSE83 scrie:Halford scrie:da ..eu sunt ceva de genu linistea dinanitea furtunii ...stau urmaresc ..ascult ..nu incerc sa ies in evidenta ...dar...prefer sa ma opresc aici ...vorbe fara fapte = 0
iar la faza ca nu ai leac...mai gandeste tesi eu am zis asta ...si la fel de repede cum am zis o mi s-a demonstrat si contrariu'
EU N-AM RABDARE SA URMARESC SI SA ASCULT,SUNT MEREU IN PRIZA asta nu inseamna ca daca asculti ceva nu esti pe faza sau in priza (dar e o tactica f folosita de "mercenari " dar deja intru in lucruri care nu trebuiesc spuse pe aci )\:D/![]()
SUNT IMPULSIV,UNEORI ACTIONEZ FARA SA GANDESC( da si eu mai fac asta mai ales cand sunt panicat sau obosit,DAR PANA ACUM MI-A FOST BINE ASA CUM SUNT
![]()
![]()
NU-MI PLACE TRISTETEA,SERIOZITATEA da nici mie nu imi place seriozitatea dar sunt situatii cand e nevoie numai de ea ,IAU TOTUL IN GLUMA f.rau probabil ai fost crescut fara adrenalina ,DAR CAND SUNT PROVOCAT,TURBEZ
![]()
![]()
![]()
![]()
CAT DESPRE LEAC,DACA NU M-AM SCHIMBAT PANA LA 25 ANI,NU CRED CA O SA MA MAI SCHIMB VREODATA ramane de vazut
![]()
![]()
![]()
![]()
Halford scrie:io's in vacanta tot timpudeci ...hai zic cu
cu sau fara mine ( oricum nu ma int. tot aici o sa fiuda asa ca sa stiu si io pe cine omor )
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori