Moderatori: Katutza, cristian1, Paulici, bb_girl
blankgirl scrie:Am visat ca eram undeva in Irak...si ma plimbam pe strada si la un moment dat am vrut sa intru intr-un magazin si zbura unu' pe sus cu un rucsac si avea ceva greu si venea si incepea sa ma bata.
Chestia e ca el nu vobea...si imi e frica intr-una...si la un moment dat am ajuns in fata unui chiosc.
Si era un frigider plin de inghetate la caserola de toate sortimentele si vanzatoarea mi-a zis ca e gratis pt mine.
Si cand sa mamanc a aparatul iar ala ...si nu m-a lasat sa mananc.
M-am trezit cu o stare f ciudata....am baut multa cola dupa visul ala....
Oricum nici un vis nu e mai tare decat ala cand am visat ca mi-am deschis o firma de Pompe Funebre si...
aveam succes...vanzarile erau in crestere si..ma bucuram ca aveam clienti...
vrea sa fie cineva asociat ???
Paulici scrie:Am avut un vis aiurea rau.Am visat ca la coltul strazii mele era un grup de saraci care cereau mereu ajutorul oamenilor si intr-o zi am trecut pe langa ei si unul dintre acestia m-a prins de mana si se tot tinea dupa mine sa vada unde stau. Si nu stiu cum .. a aparut Sylv si m-a scapat de omul acela.
Eu voiam sa mai stau de vb cu Sylv si el tot imi zicea "E tarziu Paulici.. trebuie sa plec". Si culmea nu ma lasa sa-l vad la fatza.
![]()
Apoi.. cand am plecat spre casa am vazut-o pe Katu dar nu voia sa vorbeasca cu mine si ca sa scape de mine s-a urcat intr-un autobuz. The end.
Hordy scrie:Eo am visat că jucam footbal cu sylv şi îl driblam din toate poziţiile. Ce rău mai jucai măi sylv
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 9 vizitatori