by Rienne » 04/02/2007 11:34
Eu m-am înscris direct în anul III la info ID pentru continuare de studii.
Am făcut 3 ani la Colegiul Tehnic Universitar de la Universitatea din Piteşti, care înfiinţase o filială la Slatina. Dar cum acum colegiile sunt în curs de autodizolvare... m-am gândit că ar fi mai bine să mă străduiesc puţin şi pentru o licenţă. Iar varianta ID mi s-a părut convenabilă, având în vedere că în Slatina nu există un centru universitar.
Din păcate, cu aceeaşi problemă a lipsei de cursuri ne confruntăm şi noi. La anul III nu ne-au oferit nici un manual, nici măcar contra cost.
În anul III la info sunt decât eu şi încă un tip, cu care nici nu am vorbit la examenul de ieri, pentru că nu am ştiut că e şi el la info până nu am intrat în sală să susţinem proba.
Încercaţi să intraţi pe pagina universităţii în secţiunea Blackboard. O să găsiţi acolo cursurile la care sunteţi înscrişi. Eu am găsit pentru analiza numerică şi un document cu subiecte propuse pentru examen şi, deşi nu am susţinut examenul pe platforma Blackboard (din motive pur tehnice - nu persistă o conexiune solidă la internet) ci în ExamView, subiectele care mi-au picat au fost toate din acelea propuse.
RienNe se perd, RienNe se creé, tout se transforme.