O cupă nu ştiu ce rost ar avea, cît timp avem play-off.

Să vedem ce zic şi ceilalţi.

marikoo233 scrie:SALUT:
1 CAT MAI DUREAZA CAMPIONATU ASTA PT AS VREA SA JOC IN URMATORUL
2 CAT VA DURA URMATORUL CAMPIONAT SI VA FI TOT CU PLAY OFF,MIE IMI PLACE NORMAL....
3 SI DACA VOR FII IARASI NOOBI INSCRISI CARE NU JOACA SI COMENTEAZA
MS SI BAFTA !
mboqdan scrie:cum ne alegem echipele in camp urmator? eu zic sa alegem in functie de locul pe care il ocupam la finalul acestui camp
sachelos scrie:mboqdan scrie:cum ne alegem echipele in camp urmator? eu zic sa alegem in functie de locul pe care il ocupam la finalul acestui camp
Mai mult ca sigur ca asa va fi!
sachelos scrie:sal, si? in sferturi cum vei efectua tragerile la sorti sylver? sunt tare curios, hai bafta, papa
sachelos scrie:sal, si? in sferturi cum vei efectua tragerile la sorti sylver? sunt tare curios, hai bafta, papa
8.Vor fi două ligi cu cîte 16 jucători. Primii 8 clasaţi din fiecare ligă, vor intra în play-off.
a)Optimi de finală: locul 1 Liga 1 vs locul 8 Liga 2 (1), locul 2 Liga 1 vs locul 7 Liga 2 (2), locul 3 Liga 1 vs locul 6 Liga 2 (3), locul 4 Liga 1 vs locul 5 Liga 2 (4), locul 5 Liga 1 vs locul 4 Liga 2 (5), locul 6 Liga 1 vs locul 3 Liga 2 (6), locul 7 Liga 1 vs locul 2 Liga 2 (7), locul 8 Liga 1 vs locul 1 Liga 2 (8 ).
b)Sferturi de finală: (1) vs (5) [1], (2) vs (6) [2], (3) vs (7) [3], (4) vs (8 ) [4]
c)Semifinale: [1] vs [3], [2] vs [4]
andreiu16 scrie:se mai tine si o a 2-a editie a camp???
andreiu16 scrie:haide sylver cu editia a 2-a...asteptam....tu ce astepti 8)...hai ca unii au chef de jucatt....sau macar fa numa o liga nu musai 2..da sa jucam...hai ca asteptam un reply
Anonymous scrie:Am eu o intrebare? L-a bagat cineva in lista de mess pe Masterfifa05 ca mie imi da eroare nu stiu dc...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator