just.cosmy scrie:arsenal-barcelona 4-1 0-1
antijoc ti am dat 4-1?cum vine asta antijoc ai facut u mi ai dat un gol si in ultimele min tineai numai u de mingeRazvyy9 scrie:just.cosmy scrie:arsenal-barcelona 4-1 0-1
ANTIJOC .
just.cosmy scrie:antijoc ti am dat 4-1?cum vine asta antijoc ai facut u mi ai dat un gol si in ultimele min tineai numai u de mingeRazvyy9 scrie:just.cosmy scrie:arsenal-barcelona 4-1 0-1
ANTIJOC .
joc cu ce sistem vreau si uitate pe echipa mea dupa vbRazvyy9 scrie:Cand m-au batut Geogell si Robert nu am zis nimic pentru ca au jucat fotbal , tu in schimb ai jucat un handicapat de sistem cu vreo 5 fundasi , 2-3 mijlocasi defensivi .
just.cosmy scrie:joc cu ce sistem vreau si uitate pe echipa mea dupa vbRazvyy9 scrie:Cand m-au batut Geogell si Robert nu am zis nimic pentru ca au jucat fotbal , tu in schimb ai jucat un handicapat de sistem cu vreo 5 fundasi , 2-3 mijlocasi defensivi .
sunt mai multe chestii care pot sa ti le dovedesc kr k vr sa faci cat mai multe postari pe siteRazvyy9 scrie: Baii baiatule cum explici faptul ca ala cu Chaux-de-Fonds a postat un rezultat de a lui Arsenal , si ca aveti posturi amandoi de pe acelasi ip ?
just.cosmy scrie:care e prob dak folosesc acelasi calc eu ti am zis intra pe facebook si verifica adresa mea de e mai ls a lui sau iti dau web cam pe mess eu nu vad in regulament e obligatoriu k fiecare user sa joace dupa calc dif ma enervezi faci atata scandal pt niste cacate de meciuri
the godfather scrie:Chelsea-Arsenal 14-0 (am print daca nu ma crdeti)
Arsenal-Chelsea 0-4
just.cosmy scrie:the godfather scrie:Chelsea-Arsenal 14-0 (am print daca nu ma crdeti)
Arsenal-Chelsea 0-4
confirm dak aveti vrun dubiu jucati cu mn danny_fansteaua si celalalt sa mi ziceti dak seamana stilurile asta e ultimu msj eu ma retrag
dorru16 scrie:Valencia - Toronto (1-1)
Toronto - Valencia (3-2)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 13 vizitatori