Meciurile se joacă tur-retur.
Nu se joacă prelungiri. Nu se contorizează marcatorii.
Primii 4 clasaţi se califică în play-off.
Rezultatele de 3-0; 3-0 trebuie motivate!
Moderatorul grupei: patrick_h97
David Villa . scrie:
Cea mai penibila grupa .
cornel96 scrie:David Villa . scrie:
Cea mai penibila grupa .
Trebuia neaparat sa comentezi ?
cred ca a citit o carte cv s a smecherit o fi fost la oras..cn stieDavid Villa . scrie:cornel96 scrie:David Villa . scrie:
Cea mai penibila grupa .
Da .
Ba da Taci Din Gura dac ai revenit...David Villa . scrie:cornel96 scrie:David Villa . scrie:
Cea mai penibila grupa .
Da .
Gaby94 scrie:Ba da Taci Din Gura dac ai revenit...David Villa . scrie:cornel96 scrie:David Villa . scrie:
Cea mai penibila grupa .
Da .
Pai dac tia zis sa taci Dece Nu taci?David Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai nul vezi ca e tare in Clont
Asa si care-i problema ta ?:))
Gaby94 scrie:Pai dac tia zis sa taci Dece Nu taci?David Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai nul vezi ca e tare in Clont
Cumetrasule Vezi cas dinaintea Ta pe Forum Cand Jucam Eu Tu Nici nu Stiai de Forumu Asta asa Ca taci si InghiteDavid Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai dac tia zis sa taci Dece Nu taci?David Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai nul vezi ca e tare in Clont
Ba mai taci dracu din gura nu vezi ca esti paralel cu acest joc . Eu in locul tau as tacea din gura si mi-as vedea de treaba mea .
Gaby94 scrie:Cumetrasule Vezi cas dinaintea Ta pe Forum Cand Jucam Eu Tu Nici nu Stiai de Forumu Asta asa Ca taci si InghiteDavid Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai dac tia zis sa taci Dece Nu taci?David Villa . scrie:Gaby94 scrie:Pai nul vezi ca e tare in Clont
Ba mai taci dracu din gura nu vezi ca esti paralel cu acest joc . Eu in locul tau as tacea din gura si mi-as vedea de treaba mea .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 13 vizitatori