petrik scrie:Bayern Munchen vs Brentford 0-2/1-0
Confirm

georgell scrie:wrexham -ac milan retur nu am reusit sa joc o reprizade 3 ori s a intrerupt 1-0 +3-0 + 3-0(abandon)-=7-0
retur :
wrexham - milan 7-0
the godfather scrie:georgell scrie:wrexham -ac milan retur nu am reusit sa joc o reprizade 3 ori s a intrerupt 1-0 +3-0 + 3-0(abandon)-=7-0
retur :
wrexham - milan 7-0
scorul normal e 4-0 ca daca a iesit adversarul nu inseamna ca mai adaugi 3-0 la scor
Nu ca sufera ba Pretenas Nu se pune si 3-0 doar 1-0georgell scrie:the godfather scrie:georgell scrie:wrexham -ac milan retur nu am reusit sa joc o reprizade 3 ori s a intrerupt 1-0 +3-0 + 3-0(abandon)-=7-0
retur :
wrexham - milan 7-0
scorul normal e 4-0 ca daca a iesit adversarul nu inseamna ca mai adaugi 3-0 la scor
suferi si tu de nebagare in seama de cate vad
Gaby94 scrie:Nu ca sufera ba Pretenas Nu se pune si 3-0 doar 1-0georgell scrie:the godfather scrie:georgell scrie:wrexham -ac milan retur nu am reusit sa joc o reprizade 3 ori s a intrerupt 1-0 +3-0 + 3-0(abandon)-=7-0
retur :
wrexham - milan 7-0
suferi si tu de nebagare in seama de cate vad
Pe alte siteuri Da nu aicigeorgell scrie:pe siteurile de fifa normale exista regula asta
daca adversarul a iesit din joc si nu vrea sa mai continue atunci se adauga la scorul care era +3-0 dar nu ma asteptam sa stie vreounu..
georgell scrie:pe siteurile de fifa normale exista regula asta
daca adversarul a iesit din joc si nu vrea sa mai continue atunci se adauga la scorul care era +3-0 dar nu ma asteptam sa stie vreounu..
petrik scrie:Dap steaua a jucat rau tare nu mia placut prima repriza deloc parca un sut a avut daca o tine tot asa nu mai face becali biserica![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori