SPIRU HARET

Forumul studenţilor
Last visit was: 30/09/2023 21:02 It is currently 30/09/2023 21:02
Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Advertisement

All times are UTC + 2 hours

ANUNT IMPORTANT:

Grile, răspunsuri, discuţii, pentru toate formele de învăţămînt
Forum rules
Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Image căutarea înainte de a deschide un subiect nou

ANUNT IMPORTANT:

Postby bianca_d21 » 07/02/2007 08:32

Se zvoneste k va fi un ex mai greu...uitatzi c vb cei care au dat deja ex. la statistik

* pentru cei care urmeaza sa sustina examenul la statistica...doar cu teoria facuta nu se ia mai mult de nota 4...iar pt probleme veti primi o ciorna cu formule, pe care trebuie sa treceti rezolvarile la probleme...se pare ca cei care dau ciorna goala vor fi depunctati...

* examenul se da tot pe calculator...sunt 10 subiecte..din care 4 de teorie si 6 probleme...pe ciorna pe care o s-o primiti trebuie sa va treceti numele si nr. testului iar la sfarsitul examenului care dureaza 45 min, ciorna se preda persoanei care va asista in sala de examen.
[/i]
bianca_d21
Membru
Membru

Reputation point: 0

Advertisement

despre statistica

Postby myky_239 » 15/02/2007 18:51

am trecut de experienta asta........ a fost super greu .... :-)
myky_239
Membru
Membru

Postby bianca_d21 » 15/02/2007 20:57

ma bucur.....shi io am scapat cu bine..... :-D ...deshi mi-a fost ff frik.... :-/ .
bafta incontinuare.....sper k restu ex. s fie mai ushoare
bianca_d21
Membru
Membru

statistica

Postby Marika » 05/03/2007 23:05

Buna! Chiar asa! A fost un examen super greu. M-am descurcat f. bine. Am stat timp de o saptamana si am facut problemele. Am reyolvat toate problemele pe ciorna. Sunt si eu curioasa care va fi nota finala.
Marika
Membru
Membru

Re: ANUNT IMPORTANT:

Postby florin83 » 18/03/2007 11:33

bianca_d21 wrote:
Se zvoneste k va fi un ex mai greu...uitatzi c vb cei care au dat deja ex. la statistik

* pentru cei care urmeaza sa sustina examenul la statistica...doar cu teoria facuta nu se ia mai mult de nota 4...iar pt probleme veti primi o ciorna cu formule, pe care trebuie sa treceti rezolvarile la probleme...se pare ca cei care dau ciorna goala vor fi depunctati...

* examenul se da tot pe calculator...sunt 10 subiecte..din care 4 de teorie si 6 probleme...pe ciorna pe care o s-o primiti trebuie sa va treceti numele si nr. testului iar la sfarsitul examenului care dureaza 45 min, ciorna se preda persoanei care va asista in sala de examen.
[/i]

conteaza sa treci. eu am luat 9 si am fost depunctat 3 puncte pt ca nu i-a convenit ca nu aveam ciorna. BAFTA
sal
florin83
Membru
Membru

Jump to: