Regulamentul de organizare şi funcţionare

Moderator: Stelar92

Regulamentul de organizare şi funcţionare

Mesajde Sylver » 18-Aug-2006, 19:25

1.Prezentul regulament se referă doar la persoanele care se înscriu, în conformitate cu normele acestuia, în campionat şi desfăşoară activitatea campionatului conform programului stabilit de administratori. Toti cei ce indeplinesc aceste conditi sunt obligati sa citeasca acest regulament!
2.Suspendarea şi încetarea prevederilor prezentului regulament se face numai de catre administratori.
3.Campionatul se desfaşoară online (Direct IP).
4.Se va comunica prin intermediul programului Yahoo Messenger.
5.Înainte de intrarea în joc, ambii jucători trebuie să închidă toate programele, inclusiv Yahoo Messenger, firewall şi anti-virus, pentru o conexiune mai bună.
6.Etapele se vor juca in ordine, pana la termenul limita.Ele se vor juca la distante de 2 zile,exceptii fiind zilele de CUPA UEFA,CHAMPIONS LEAGUE SAU CUPA NATIONALAcand etapele se jor juca la 4 zile distanta ,la doua zile fiind programate meciuri din aceste competiti.Programul etapelor si a meciurilor va va fi adus la cunostiinta in cel mai scurt timp dupa terminarea inscrierilor.
7.Vor participa la cele 4 extra cupe doar jucatorii clasati pe pozitiile cerute la momentul cerut si nimeni nu are dreptul sa conteste aceste participari.
8.Structura campionatul s-a schimbat incepand cu editia a treia.DEASEMENEA,JOCUL S-A SCHIMBAT INCEPAND CU ACEASI EDITIE A CAMPIONATULUI!ASTFEL TOTI CEI CE PARTICIPA INCEPAND CU ACEASTA EDITIE VOR JUCA FIFA2007 SI NU FIFA2005 : 1)Fifafairplay2007 devine un joc complex care va cuprinde 4 ligi mixte si diferite:

-Premier League+ Portuquese Liga BWIM
-Premiera Divizion+ Rest of the world
-Frenche Lique1+ German Bundesliga1
-Italian Serie A+Scottish Premier
2)Fiecare din aceste 4 ligi va avea o cupa proprie, denumita dupa cea mai importanta liga nationala (Ex: Cupa Angliei,Cupa Frantei,Cupa Italiei si Cupa Spaniei) la care vor participa echipele ce ocupa primele 16 locuri dupa primele 5 etape in fiecare dintre cele patru ligi mixte.Cupele se vor juca in sistem eliminatoriu iar meciurile acesteia vor fi programate intre etape(ex:optimile intre etapele 5 si 6 , sferturile intre etapele 9-10, semifinalele intre etapele 15-16 si finala la cateva zile dupa ultima etapa.
3)4 supercupe se va juca la finalul fiecarui sezon.Aceasta supercupa va consta in confruntarea dintre primul loc al ligi si castigatoarea cupei din acea liga.
4)Dupa terminarea primului sezon fifafairplay2007 primele 3 echipe din fiecare liga mixta se vor califica in UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Acestora se vor adauga si castigatoarele celor 4 finale.Cele 16 echipe vor forma 4 grupe de cate 4 iar primele 2 echipe din fiecare grupa vor avansa catre etapa eliminatorie.
5)Echipele pozitionate pe locurile 4,5,6 din fiecare liga mixta se vor califica in CUPA UEFA.Acestora li se adauga si finalistele infrante in cele 4 cupe.Meciurile se vor juca direct in sistem eliminatoriu.
6)Ultimele 4 echipe ale fiecareri ligi vor retrograde si vor fi excluse din campionat pe durata unui sezon. *Daca dupa pimele 2 zile de inscrieri nu se vor gasi echipele necesare, ele vor putea participa la urmatorul sezon fifafairplay2007, prioritare fiind echipele care au obtinut pozitiile mai bune sau ,in caz de egalitate,numarul punctelor obtinute.
9.Fiecare jucator isi poate alege orice echipa apartinand celor 8 ligi si va fi inclus ulterior in liga mixta din care face parte.Incepand cu aceasta editie meciurile vor fi doar TUR si vor avea o singura mansa.Se va pica de comun acord asupra celui ce va da host.In cazul in care nici unul din cei doi jucatori nu vor putea da host,se va folosi hamachi iar daca nici prin aceasta modalitate meciul nu va putea fi jucat,se va considera meci nul.Daca aceasta situatie se va intalni in meciurile eliminatorii,rog pe cei doi adversari sa contacteze moderatorul pentru a evita aceasta situatie.
10.La stabilirea clasamentului final după desfăşurarea tuturor meciurilor din cele 4 ligi mixte, se vor aplica urmatoarele criterii:
a)Numărul total de puncte
b)Rezultatele meciurilor directe
c)Golaverajul
11.În cazul meciurilor din play-off, se vor juca prelungiri iar apoi se vor executa penalty-uri, dacă jucatorii nu pot fi departajaţi prin cele 3 criterii.
12.In cazul intreruperi unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va ţine cont de minutele jucate şi de scorul înregistrat pînă în acel moment. Meciul se va relua de la minutul şi scorul înregistrat pînă în momentul întreruperii meciului. Dupa însumarea celor 90 de minute scorul se va cumula şi se va determina rezultatul final al partidei.
13Meciurile NU SE VOR AMANAdecat din motive foarte intemeiate si doar la solicitarea unei echipe si aprobarea celeilalte.In cazul in care una din echipe nu se prezinta inainte de ora 9 seara a ultimei zile in care se vor juca meciurile,adversarul este rugat sa posteze imediat acest lucru la sectiunea NEPREZENTARI.Daca ambii utilizatori vor face aceasta sesizare in timp util(dupa 1 h )scorul meciului va fi 0-0.Daca unul din utilizatori va face aceasta sesizare si va dovedi prin arhiva si/sau prin prin martori ca adversarul nu a vrut sa joace sau nu a fost online mai mult decat cel ce face sesizarea ,ca nu a raspuns mesajului prin care cel ce face sesizarea a luat legatura cu adeversarul,atunci scorul va fi 3-0 pentru cel ce face sesizarea.Daca nici unul dintre cei doi nu va face aceasta sesizare,scorul va fi 0-0.
14.3 etape consecutive nejucate, sau 5 în întregul campionat, duc la excludere.
15.Jucătorii retraşi sau eliminaţi din campionat vor fi înlocuiţi, fără a mai avea dreptul să participe la următoarele două ediţii. Rezultatele înregistrate pînă în acel moment vor rămîne valabile.
16.Are dreptul să se înscrie în campionat orice persoană care a împlinit vîrsta de 13 ani, are cunoştinţe tehnice elementare de fotbal şi de disciplină a sportului în genere, deţine un calculator dotat la nivelul exigenţelor jocului şi doreste să-şi descopere valenţe ale valorii sale.
17.Administratorii pot respinge înscrierea persoanelor asupra cărora există suspiciuni întemeiate că nu vor respecta spiritul de fair-play al campionatului.
18.Fiecare participant are urmatoarele drepturi:
a)Are dreptul să-şi aleaga orice nickname, în aşa fel încît să nu se creeze confuzii.
b)Are dreptul să-şi aleagă orice echipă de club ce apartine celor 8 ligi, înafara celor deja alese; nu pot avea doi jucători aceeaşi echipă.
c)Are dreptul să iasă din joc înainte ca acesta să înceapă, dacă consideră că setările celui care crează jocul nu sunt conforme celor oficiale. Odată meciul început, se consideră ca a fost de acord cu setările.
d)Are dreptul selectării oricărui stadion, oricărei condiţii a vremii şi a oricărui echipament în aşa fel încît să nu se creeze confuzii pe terenul de joc.
e)Are dreptul la aparăre în cazul în care este acuzat sau suspectat de greşeala cu intenţie, de către alt participant.
19.Fiecare participant are urmatoarele obligaţii:
a)Este obligat să seteze jocul conform setărilor oficiale; înaintea începerii jocului, cel care dă host trebuie să intre la game settings pentru a-i arăta adversarului că setările sunt cele regulamentare.
b)Este obligat să-şi contacteze adversarul în timpul alocat meciului ce urmeaza a fi disputat.
c)Este obligat să transmită rezulatatele meciurilor, imediat după încheierea acestora.Adversarul are de asemenea obligatia sa confirme acest rezultat
d)Scorurile vor fi scrise pe forum sau trimise unuia dintre administratori.
e)Este preferabil să păstraţi un print screen. Astfel, după terminarea meciului se va selecta match facts, apasîndu-se tasta Print Screen SysRq; apoi se deschide Paint şi se dă paste.
f)Este obligat să aibă un vocabular decent în conversaţiile cu ceilalţi participanţi.
g)Este obligat să joace toate meciurile oficiale de pe un singur calculator, acela al carui IP este afişat pe forum.
h)Are obligaţia de a raporta administratorilor orice i se pare neconform cu prezentul regulament.
20.Setările jocului:
a)Difficuly level: world class
b)Game speed: normal
c)Half lenght: 6 minute
d)Injuries: on
e)Offsides: on
21.Jucarea unui meci oficial cu gamepad este total interzisă.
22.Ieşirea intenţionată din joc este strict interzisă.
23.Folosirea oricărui tip de patch în meciurile oficiale este interzisă.
24.Nu aveţi voie să folosiţi off the ball (tasta z). La prima folosire, adversarul iese din joc şi se va relua jocul adăugîndu-se un gol în favoarea sa. La a doua, se face acelaşi lucru, iar la a treia se consideră meci pierdut 3-0 sau se adagă 3 goluri la rezultatul existent, dacă diferenţa de scor este mai mare de 3 goluri.
25.Respectarea prezentului regulament este obligatorie. Invocarea necunoaşterii lui, nu absolvă de vină şi, în consecinţă, de aplicarea sancţiunilor pe niciun jucator.
26.Deciziile de orice natură ce privesc activitatea, organizarea şi buna desfăşurare a campionatului, nu pot fi luate decat prin hotararea administratorilor.

Fair-play-ul este cea mai de preţ comoară a fotbalului - Pele
Avatar utilizator
Sylver
⭐Fratele Cel Rău⭐
⭐Fratele Cel Rău⭐
 
Mesaje: 25111
Membru din: 11-Mai-2006, 19:04
Localitate: Constanţa
Nume real: Daniel
Puncte de reputaţie: 7

Reclame

Înapoi la FIFA 07 [Beta]

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator

  • Reclame