SPIRU HARET

Forumul studenţilor
Last visit was: 17/04/2024 10:13 It is currently 17/04/2024 10:13
Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Advertisement


All times are UTC + 2 hours

Propunere regulament forum

Conversaţii interne

Propunere regulament forum

Postby lancerego » 11/02/2007 20:26

Deoarece numarul userilor a crescut se impune si un astfel de regulament deci, va astept cu propuneri pt. modificarea celui postat de mine. ;-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
I. Principii generale

Dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Membrii forumului sunt "oaspeti" si ar trebui sa se comporte ca atare. Prezenta lor pe forum (calitatea de membru) nu este un drept, ci un privilegiu, o permisiune din partea administratorilor. Nu am infiintat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre, spre beneficiul tuturor. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Gazdele acestei comunitati sunt:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica, precum si cu partea administrativa.
b) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
i) Moderatorilor le sunt ferm interzise abuzurile, precum si favorizarea sau persecutarea unui membru al comunitatii, indiferent de mijloacele utilizate in acest scop - scrierea de mesaje, PM-uri, sau instrumentele specifice "functiei" !
ii) Moderatorii nu vor declansa si nu se vor lasa implicati in scandaluri ("flame") !
Abaterile de la ultimele doua reguli vor fi sanctionate in functie de gravitatea faptei, repetarea situatiei conducand automat la destituirea din functie.

Super moderatorii au aceleasi drepturi si indatoriri ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.
Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.


II. Reguli

1. Forumul spiruharet-bz.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Daca nu cunosti bine limba româna, indiferent de motiv, dar totusi intentionezi sa te integrezi în comunitatea noastra, esti rugat sa precizezi aceasta cu prima ocazie sau sa contactezi un administrator.
Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa formulezi frazele in asa fel incit ceilalti sa inteleaga ceea ce scrii.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea tip “chat”, “mirc” etc. este interzisa.
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un mesaj trebuie sa poata fi citit rapid.

Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Inregistrarea mai multor nume de utilizator pentru aceeasi persoana constituie abuz si va rezulta in blocarea conturilor respective.Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"), respecta-i pe ceilalti. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise, cu exceptia situatiilor cind acestea sint raspunsurile asteptate (ex: confirmarea participarii la o intilnire).
5.1. Mesajele in afara subiectului ("off-topic") sunt cu desavarsire interzise, cu atat mai mult in cadrul subiectelor cu caracter tehnic, prin care membrii pot gasi rezolvarea unei probleme specifice. Atentie! Mesajele "off-topic" vor fi sterse fara nici o explicatie!
Aria "Diverse" va beneficia de o politica mai relexata din acest punct de vedere.

6. Mesajele trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Ne rezervam dreptul de a retrage posibilitatea de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Daca te-ai inregistrat si poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

8. Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

9. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.

10. Anunturile publicitare ale persoanelor juridice, indiferent de domeniul de activitate, sunt permise numai cu acordul administratorilor.

11. Semnatura este un text obligatoriu ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Aceasta trebuie sa contina date referitoare la facultatea in care sunteti inscrisi si forma de invatamant (ZI,ID,FR). Nu se accepta semnaturi mai lungi de 3 linii de text. Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu acceptul administratorilor forumului. Nu se accepta imagini in semnatura! Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

12. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

13. Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

14. Se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum. Vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes general.

15. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban), temporara sau pe termen nelimitat.


III. Recomandari

Recomandarile nu au caracter obligatoriu, dar va incurajam sa le respectati, pentru a va prezenta cit mai bine pe forum si a va face intelesi. Nerespectarea acestor recomandari poate atrage dupa sine sanctiuni.

1. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

2. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

3. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Nu sunt acceptate titluri gen “Ajutoor” sau “Am nevoie de…”, ”Cine ma ajuta”.

4. Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început materia, anul de studiu, semestrul etc.

5. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit topic. Este scuzabila repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a opta pagina din cele 50 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

6. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

7. Butonul Quote ("citeaza") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.


IV. Sanctiuni

1. Moderatorii vor sanctiona nerespectarea prezentului regulament dupa urmatoarele reguli:
a) Primele trei (3) abateri - avertismente folosind mesaje private.
b) Cea de-a 4-a abatere - trecerea in statusul "SUB OBSERVATIE"
c) La a 5-a abatere - dezactivarea temporara ("ban") a utilizatorului pentru 2-7 zile.
d) In functie de gravitatea faptelor, Administratorii pot decide oricare dintre sanctiuni, mergand pana la dezactivarea definitiva a utilizatorului.


V. Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate. Din pacate, experienta a demonstrat ca aceste reguli si recomandari sint absolut necesare, fara ele forumul va suferi o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci sustinute din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus.
Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Adoptat la……………………………….
Last edited by lancerego on 22/02/2007 17:45, edited 1 time in total.
Image Informatica ID
"Un om destept nu comite greseli minore"(Goethe)
User avatar
lancerego
Fondator
Fondator
 
Posts: 120
Joined: 17/01/2007 11:38
Location: Buzau
Reputation point: 0

Advertisement

Postby kronosro » 12/02/2007 21:22

In primul rind trebuie facut ceva ca la logare, sa fie cerut completarea profilului cu cele obligatorii. (Facultate, forma de invatamint, localitate )

Mai citesc si poate mai am ceva de adaugat
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby kronosro » 14/02/2007 08:54

Vad ca a devenit obisnuinta sa fie deschise topicuri cu aceeasi tema si sa scrie ceva gen : OK; asa este; ai dreptate; astea sint rasp. la....
Cer permisiunea de a le sterge instant daca nu contin informatii esentiale. Daca doar se inchid, se inmultesc fara masura si sint mai greu de supravegheat
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby lancerego » 14/02/2007 09:12

Ma gandeam ca dandu-le explicatii de ce s-a inchis, a doua oara posteaza unde trebuie dar....
Nu trebuie sa cereti permisiunea - faceti cum credeti ca e mai bine .
Image Informatica ID
"Un om destept nu comite greseli minore"(Goethe)
User avatar
lancerego
Fondator
Fondator
 
Posts: 120
Joined: 17/01/2007 11:38
Location: Buzau
Reputation point: 0

Postby kronosro » 14/02/2007 12:37

Pai daca le inchi si dau explicatii, iti dai seama cite subiecte vor ramine inchise si o sa ne impiedicam de lel?
Daca vrei facem cum ai zis: le inchid si asta e.
Eu ma gindeam sa ii educam "cu bita" ca de vorba buna nu se poate.
Ce se aude cu chestia cu login-ul? Adica treaba cu obligativitatea de a actualiza locatlitatea facultatea/specializarea si forma de invatamint?
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby lancerego » 14/02/2007 12:46

Oricum pana acum v-ai descurcat bine :w00t: .
Am postat un anunt cu obligativitatea aceasta... e adevarat ca e greu acum sa-i pui pe astia sa modifice in profil. Nu am acces la scripturi iar astia de la myforum... ii cam doare la basca asa ca... ma mai rog de ei ;-)
Image Informatica ID
"Un om destept nu comite greseli minore"(Goethe)
User avatar
lancerego
Fondator
Fondator
 
Posts: 120
Joined: 17/01/2007 11:38
Location: Buzau
Reputation point: 0

Postby kronosro » 16/02/2007 21:43

@lancerego
sa inteleg ca ai fost de acord cu atitudinea luata impotriva "metodelor de copiere" ceruta de tipa aia ?
Mi s-a parut de bun simt! Dupa ce ca primeste mura-n gura, nici macar sa tina minte niste rezultate nu este in stare.
Am vazut ca ai editat postul unuia (STALIN)care cred ca incepuse sa spuna ce si cum se face sa copiezi.
Deci, mergem pe linia asta? Nu incurajam astfel de practici!

later edit:
vad ca dl. stalin s-a suparat.
o sa fiu cu ochii pe el... 8-)
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby lancerego » 16/02/2007 23:18

Quote:
sa inteleg ca ai fost de acord cu atitudinea luata impotriva "metodelor de copiere" ceruta de tipa aia ?

Bineinteles.
Asa este @stalin povestea cem sa pacaleasca supraveghetorii, sms-uri etc.
Quote:
Deci, mergem pe linia asta? Nu incurajam astfel de practici!

Exact.
Image Informatica ID
"Un om destept nu comite greseli minore"(Goethe)
User avatar
lancerego
Fondator
Fondator
 
Posts: 120
Joined: 17/01/2007 11:38
Location: Buzau
Reputation point: 0

Postby kronosro » 23/02/2007 21:34

Am o propunere legata de modul in care se face quote. Din ce in ce mai multi useri, de lene, fac quote la un cird de intrebari si raspunsuri pentru o intrebare la care el/ea creda ca e alt raspuns.
Cred ca trebuie subliniat undeva ca quote se face strict pentru pasajul sau bucata de post la care se face referire in raspunsul celui care da reply cu quote.
Sper ca m-am facut inteles.

Exemplu:
vezi aici: http://spiruharet-bz.myforum.ro/9-vt13.html?start=120

postul lui @gmx editat de mine la raspunsul dat de @sede0202 la ora 20:20 in pag 8.
@gmx daduse quote la tot ce pusese sede acolo.
Si mai sint o multime de astfel de cazuri. :weep:
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby wizzard » 17/03/2007 05:30

Din pacate dupa terminarea sesiunii multi au trecut pe linie moarta si aici pe forum ruleaza filmul "Nimic Nou pe Frontul de Vest" :-(

Cred ca ar trebui implementat pe forum modul [hide] pentru solutiile postate astfel incat vizitatorii sa nu mai poata accesa si copia raspunsurile, iar membrii sa nu poata vedea solutia fara a da un replay (sau macar un Multumesc).
Macar asa sa-i facem sa devina ceva mai activi... |-)
Image
RISE anul 3, ID
User avatar
wizzard
Moderator RISE
Moderator RISE
 
Posts: 129
Joined: 16/02/2007 11:27
Reputation point: 0

mutat post

Postby sede0202 » 17/03/2007 07:30

am mutat postul lui @wizard aici fiindca se afla in sectiunea "Bun venit". Cred ca el nu vede aria speciala si mesajul lui era o chestie pe care nu trebuie sa o vada toti userii! Ce putem face cu el sa aiba acces la arie? @lancerego poti sa-i dai drepturi?
In alta ordine de idei nu sunt de acord cu ce spune. Pai, daca omul nu poate copia ce a muncit (el sau altii) nu il mai intereseaza forumul.
Sincer sa fiu pe mine m-au spart scanurile sau print screen-urile fiindca nu pot fi editate. Cu mesajele normale am copiat in calculatorul personal ce ma interesa, apoi am in liniste cu un editor de text am facut ce mi-a trecut prin cap.
AM RENUNTAT LA LUPTA!!!
User avatar
sede0202
Membru
Membru
 
Posts: 168
Joined: 02/02/2007 11:16
Location: Anywhere
Reputation point: 0

Postby kronosro » 17/03/2007 10:06

Din pacate, wizzard nu este moderator decit pe sectiunwa RISE. Ca atare, el nu va avea acces in aceasta arie decit daca lancerego il va face moderator cu drepturi depline (adica pe tot forumul), ceea ce nu cred ca se doreste. Idealul este sa fie 2-3 moderatori pe o sectiune si 2-3 cu drepturi pe tot forumul.
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby lancerego » 17/03/2007 23:57

Daca vreti ca @wizzard sa vada "aria speciala" se rezolva chiar daca nu are drepturi de moderare pe tot forumul.
Image Informatica ID
"Un om destept nu comite greseli minore"(Goethe)
User avatar
lancerego
Fondator
Fondator
 
Posts: 120
Joined: 17/01/2007 11:38
Location: Buzau
Reputation point: 0

completare

Postby sede0202 » 18/03/2007 06:24

M-am gandit ca @wizzard sa vada aceasta arie numai pentru a nu mai posta probleme de admin-moderator in vazul tuturor. Decizia apartine admin. Din ce stiu se pot crea drepturi pentru moderatori sa vada doar anumite arii insa nu stiu daca este o solutie potrivita. Ar putea sa ne contacteze pe privat. Astept pareri!
AM RENUNTAT LA LUPTA!!!
User avatar
sede0202
Membru
Membru
 
Posts: 168
Joined: 02/02/2007 11:16
Location: Anywhere
Reputation point: 0

Postby kronosro » 18/03/2007 10:50

Si eu cred ca e mai bine sa ne contacteze pe PM daca are probleme. Macar sa-l putem ajuta.
@lancerego,
avem nevoie de moderatori si pe alte arii . Poate mai gasesti pe cineva...
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby kronosro » 19/03/2007 22:45

Latest news: @wizzard e MODERATOR pe r o a d i r o (sau cum se mai numeste acum) :whistle:[/b]
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby Lost Soul » 13/04/2007 15:12

Cu ce te deranjează că este moderator şi acolo? :roll:
kronosro wrote:
In primul rind trebuie facut ceva ca la logare, sa fie cerut completarea profilului cu cele obligatorii. (Facultate, forma de invatamint, localitate )

Tu chiar ai o obsesie. :|
User avatar
Lost Soul
Webmaster
Webmaster
 
Posts: 353
Joined: 22/03/2007 13:23
Location: Lost... and never found
Reputation point: 0

Postby kronosro » 15/04/2007 21:14

Uite cine vorbea de obsesie.... :lol:
Acum cine "da sfaturi" sa se puna link in semnatura ? :x
Nici tu nu mai stii ce vrei sa faci.
O sa obosesti repede iar userii ii vei pierde cu mult mai repede :mrgreen:
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
kronosro
Membru
Membru
 
Posts: 334
Joined: 20/01/2007 14:02
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby Lost Soul » 16/04/2007 09:19

Ce link-uri? :?
User avatar
Lost Soul
Webmaster
Webmaster
 
Posts: 353
Joined: 22/03/2007 13:23
Location: Lost... and never found
Reputation point: 0

Postby mishu » 16/04/2007 10:33

Reclama pe alte site-uri ?? Regulamentul este facut doar pt. a fi incalcat?? Sau l-ai facut doar asa sa aduci ceva nou....
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
mishu
Administrator
Administrator
 
Posts: 514
Joined: 19/01/2007 20:00
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby Lost Soul » 16/04/2007 11:19

Dacă alte site-uri permit, treaba lor. :wink:
User avatar
Lost Soul
Webmaster
Webmaster
 
Posts: 353
Joined: 22/03/2007 13:23
Location: Lost... and never found
Reputation point: 0

Postby mishu » 16/04/2007 18:01

Tb. sa ai si cap inainte sa faci reclama , bine ca nu te-ai dus sa pui un afis la avizierul facultatii.......sa inviti si profesorii ca poate ne corecteaza cand gresim la grile.....ce zici???
Ai facut un regulament pe care nici tu nu il respecti. At. de ce l-ai facut , sa ne arati nou ca ai facut ceva cu forumul ????
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
mishu
Administrator
Administrator
 
Posts: 514
Joined: 19/01/2007 20:00
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby Lost Soul » 17/04/2007 09:19

Am modificat. :mrgreen:
Lost Soul wrote:
[...]7.Nu faceţi reclamă altor site-uri înafara semnăturilor.[...]
User avatar
Lost Soul
Webmaster
Webmaster
 
Posts: 353
Joined: 22/03/2007 13:23
Location: Lost... and never found
Reputation point: 0

Postby mishu » 17/04/2007 09:52

Nu prea e corect ... un regulament nu poti sa il faci si sa il modifici dupa bunul plac. Te contrazici singur.
Asta imi da dovada ca ti-ai recunoscut greseala.

P.S. Inca odata ti-am dovedit ca am avut dreptate.
Spiru Haret, Mate-Info, ID, an1
User avatar
mishu
Administrator
Administrator
 
Posts: 514
Joined: 19/01/2007 20:00
Location: Bucuresti
Reputation point: 0

Postby Lost Soul » 17/04/2007 10:17

Eu ţin cont de părerile celorlalţi spre deosebire de fostul admin. :wink:
User avatar
Lost Soul
Webmaster
Webmaster
 
Posts: 353
Joined: 22/03/2007 13:23
Location: Lost... and never found
Reputation point: 0


Jump to:  

Who is online

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 9 guests


Advertisement

Furnizat de phpBB | phpBB România
Afiliaţi: Lucrări de licenţă | Lucrări la comandă | Reparaţii televizoare | Divina's Boutique | Livrare cadouri în Spania
Link-ul tău aici | Link-ul tău aici | Link-ul tău aici | Link-ul tău aici | Link-ul tău aici


Găzduire Web - Hostico