1. @floryn se zbate degeaba si cred ca este un pic pe dinafara subiectului cat timp pe forumul pe care il promoveaza nu sunt mai mult de 10 posturi. Binenteles, ele sunt generice, pentru a crea subiecte in cadrul forumului. Evident m-am inregistrat acolo sub alt nume, asa ca pot circula in voie pentru spionaj. Tind sa cred ca ce face el se numeste zbatere fara succes, fiindca oricine da pe linkul lui nu gaseste ce are la noi sub nici o forma. Oricum nu trebuie sa incurajam astfel de practici, dimpotriva ar trebui sa fim foarte virulenti cu ei fiindca abat atentia oamenilor (care sunt sigur ca nu au suficient timp) si ii indreapta catre lucruri nefolositoare.
2. Vorbind de celelalte forumuri cred ca este binevenita ideea premierii (acordarii statutului de VIP) membrilor cu cele mai eficiente posturi, adica a celor care au fost realmente activi in rezolvarea subiectelor (nu cu posturi de genul ,, are cineva.....,, ) chiar daca au avut un numar de mesaje mic. Aici ajung la vorba lui @lancerego: ,, Calitate, nu cantitate!,, Stiu ca acest punct de vedere nu trebuia expus aici, in cadrul acestui subiect, insa este mai usor pentru noi, cei care facem un fel de politie a forumului si navigam printre multe subiecte, sa o facem si atunci cand vorbim intre noi. Daca va deranjeaza sa-mi spuneti si pun mesajele 2 si 3 la locul lor.
3. O alta idee este de a face ceva frumos pentru fetele care intra pe forum. Este perioada lor si cred ca un gest frumos nu strica si mai ales, nu costa. Si chiar daca ar costa cred ca merita.
4. In privinta celor care fac linkuri catre alte forumuri si nu posteaza subiectele cred ca este bine sa fim maleabili, sa-i convingem sa posteze subiectele, indiferent de unde le au si sa renunte la reclama. Daca nu reusim asa, le stergem posturile si intram noi acolo unde au facut link, luam subiectele si le postam noi. Asa reusim sa captam interesul altor colegi si credeti-ma ca un forum cu subiecte rezolvate se bucura de o reclama nemaipomenita nu prin linkuri pe forumuri concurente, ci prin metoda populara,, din gura in gura,, (nu va ganditi la prostii :-D ). Eu am auzit la Centrul din Braila si am facut si eu reclama, asa ca din intamplare, nu agresiv, cum ca forumul de la Buzau este excelent. Este o chestie care nu are legatura si este mult mai palpabila decat orice statistica data prin instrumente de masurare (numar vizitatori, numar posturi, membri, etc...).
5. Hai ca glumeam, nu mai este nimic stiu ca este obositor sa vedeti ce-mi trece prin cap. Oricum, astept pareri.
_________________ AM RENUNTAT LA LUPTA!!!
|