BUZZ!!!
BUZZ!!!
Maxim Mihai Laurentiu: mai avem frate timp sa jucam
Maxim Mihai Laurentiu: daca nu pune 3-0
-lieXtremE-: pt mine?
Maxim Mihai Laurentiu: da
-lieXtremE-: ok
-lieXtremE-: bft
Deci baieti pana diseara vreau sa postati o ora cand sa jucati meciul! La voi este problema ca nu va gasiti pe messenger ! Eu va mai las pana maine la ora 21:00 pana atunci eu astept sa lasati o ora cand sa fiti aman2 pe mess ! Daca atunci nu va gasesc sau gasesc doar unul acela va trece mai departe daca nu sunteti amandoi descalificati !
Ce copii disperati:)) ce dracu oameni voi jucati doar sa castigati? Ce satisfactie ai daca castigi cu 3-0? Intrebati-l pe bubu , pe care l-am rugat sa gaseasca un inlocuitor pentru Fiorentina ca sa nu ma calific in Optimi la Masa Verde si voi , nu stiti cum sa va mai milogiti sa castigati cu 3-0.
"I say what I want to say and do what I want to do. There's no in between. People will either love you for it or hate you for it." Eminem "A person who never made a mistake never tried anything new."
"Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves." Albert Einstein
Cel cu Portugalia astept sa jucam astazi semifinala ! Sper sa ies invingator si sa ajung pentru a 2a oara in finala World Cup ! Succes Portugalia si Argentina
astept sa joc semifinala. ........cu siguranta k va fi un meci greu ...dar sper sa trec mai departe in finala....daca ajung in finala.....e ca si castigata ...am mai jucat cu argentina si in grupe ......