andreyss scrie:confirm.....nare rost sa ma mai cert si sa ma enerver degeaba.......castig primu meci....si dupaia ma ia cu faze dealea qw.......nici nu-ti vine sa mai joci......no sa-l bata nimeni pe georgel asta ma.......in nicio competitie.....va asigur eu!!!n-are nimeni nici o sansa......castigi un meci.....da returu se stie ca il pierzi......B f t!!!
andreyss scrie:confirm.....nare rost sa ma mai cert si sa ma enerver degeaba.......castig primu meci....si dupaia ma ia cu faze dealea qw.......nici nu-ti vine sa mai joci......no sa-l bata nimeni pe georgel asta ma.......in nicio competitie.....va asigur eu!!!n-are nimeni nici o sansa......castigi un meci.....da returu se stie ca il pierzi......B f t!!!
andreyss scrie:noob esti ma.......joaca si tu cu el ma sa te vad,,,,castigi 1meci???si dupaia vi si scri aici....sa vedem ce sti .....
georgell scrie:Franta - nigeria 2-0
cristiano99 scrie:andreyss scrie:confirm.....nare rost sa ma mai cert si sa ma enerver degeaba.......castig primu meci....si dupaia ma ia cu faze dealea qw.......nici nu-ti vine sa mai joci......no sa-l bata nimeni pe georgel asta ma.......in nicio competitie.....va asigur eu!!!n-are nimeni nici o sansa......castigi un meci.....da returu se stie ca il pierzi......B f t!!!) tare asta:)) poi dak sunte'ti noobi sh va bagati q curu in poarta, normal, iti aduk eu cativa de il bate de isi da delete la fifa;).... auzi nici o sansa
))
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori