de kris_s » 27-Mai-2006, 13:56
Bine faci. wink Poate incet incet se va instaura o altfel de dreptate. wink Restul articolului ... razz
Putem vorbi despre groupies? razz
Sorin : Da, cum nu, dar noi nu le groupizuim, da?! Micile fane care erau in urma cu 2-3 ani in primul rand la concerte si plangeau s-au transformat acum in... vai de mine, oau! Ne dam seama cat de bine arata acuma si ce pustoaice erau atunci si disperate si cum plangeau! Acum sunt foarte frumoase si deja nu mai vin sa ne ceara autografe, sunt amice, sunt prietenele noastre ... Adrian, Mihai, Marius si Sorin au fiecare acasa cativa saci cu ursuleti de plus aruncati de fane pe scena
Va urmaresc, va streseaza? Au rupt hainele de pe voi?
Mihai : Sunt multe fane care dau in cealalta extrema si astea mi se par nebunii. Totul trebuie sa aiba o limita. Imi aduc aminte revelionul anului 2002, cand am fugit la Brasov si odata ajunsi acolo, in drumul in fuga de la masina pe scena ne-au rupt jachetele si camasile. Am ramas socati, eram inca la inceput.
Adrian : Am stat in Militari si dupa ce a inceput Akcent, tot etajul meu era vopsit cu poezii, flori, zici ca era mormantul lui Jim Morrison. Dupa aceea au scris cu markerul pe masina Akcent, au zgariat-o... Acum m-am mutat intr-o scara cu interfon.
Marius : Am avut si avem noroc de fani extraordinari. E adevarat, uneori sunt cu adevarat fanatici, dar asta face parte din viata si astea sunt riscurile noastre.
Aveti prietene? A fost dragoste la prima vedere?
Sorin : Am cunoscut-o pe prietena mea la filmarile clipului Buchet de trandafiri exact acum trei ani! Pe 28 februarie! Ne mai vazusem si inainte, dar cand am vazut-o la videoclip mi-am zis: No, am prins-o acum, a mea e!.
Adrian : Stii care e faza? Ca a venit la clip si toti am vrut s-o invitam la un film.
Marius : Eu am inteles ca a si iesit cu Adrian.
Adrian : Sorin a fost norocosul, ea a ales. Exista insa cineva acum in viata mea, o cheama Lavinia si suntem impreuna cam de 1 an si o luna. E o relatie foarte frumoasa. Si ea este frumoasa.
Mihai : Si eu sunt foarte fericit, implinit, o cheama Laura, de Valentines Day am implinit 10 luni de cand suntem impreuna.
Marius : Are niste sani...
Mihai : Mai! E perfecta. Ma inteleg minunat cu ea, totul este atat de bine, cum nici nu speram.
Marius : Prietena lui Sorin are sanii mai mici. Iar Lavinia, prietena lui Adrian, potriviti, nu?! Eu ma uit la prietenele lor, m-am despartit, ce sa fac?!
Ce apreciati mai mult la o fata?
Mihai : Cred ca Marius deja a raspuns, nu?!
Marius : Nu-i adevarat, eu apreciez inteligenta si sinceritatea! (Rade.) Apreciez o fata daca stie sa conduca un barbat din umbra, fara sa-l streseze cu gelozii sau nimicuri. Care sa-l manipuleze, dar intr-un mod elegant, subtil, sa-l sustina, sa-l imbarbateze, sa-i ajute barbatia in orice situatie...
Sorin : Cel mai important lucru este sa fie ca lumea, la locul ei, de treaba, sociabila, Acum, daca arata bine, cu atat mai bine, daca nu, treaba ei.
Adrian : Sunt foate multe lucruri la care sunt atent, dar pot sa-ti spun despre prietena mea ca imi place foarte mult felul in care comunicam cand suntem acasa, cand suntem doar noi doi. Exista un soi de chimie. Intotdeauna face tot ce-mi doresc, dar fara sa-i spun. Totul vine natural.
Mihai : Imi place sa fie descurcareata, sa nu fie dependenta de mine, imi place in general tot ce are prietena mea. Imi place ca ma linisteste, are grija de mine cand am nevoie, am eu grija de ea cand are nevoie. Nu-mi place sa stiu ca am o povara langa mine, iar Laura nu e in nici un caz. Sunt de multe ori foarte stresat si obosit, iar ea imi aduce linistea si fericirea.
Din martie, pe postul muzical UTV veti putea urmari un reality show despre viata celor de la Akcent. Fanii vor putea urmari viata starurilor lor preferate, atat in spatele scenei, cat si in momente speciale, cum a fost si sedinta foto pentru Viva!
Ati suferit din dragoste?
Marius : Da, bineinteles, dar nu foarte mult, n-am avut tragedii. Cel mai mult am suferit in liceu dupa fiecare iubire pierduta, despartire, dar fara drame. N-am simtit niciodata ca trebuie sa ma duc pe un pod si sa ma arunc in apa marii sau in Dambovita.
Sorin : Da, foarte mult! Imi aduc aminte de prima mea iubire, care se intampla pe la vreo 14-15 ani. Am fost vreo 6-7 luni si cand ne-am despartit am plans cu lunile, apoi am inceput sa imbratisez copaci prin parcuri ca auzisem eu ca-ti iau energia negativa... Eram distrus. Trecuse aproape un an si jumatate si nu puteam sa-mi imaginez ca m-am despartit de ea, eram ferm convins ca n-o sa pot gasi pe cineva mai bun. Intre timp am inceput sa ma schimb, sa cresc, sa vad lucrurile altfel si acum chiar ma mai intalnesc cu prima mea iubire accidental cand mai merg pe la Baia Mare si imi aduc aminte cu placere de acele clipe.
Mihai : Se intampla prin 99, cand echipa mea de suflet pierdea campionatul si am suferit atunci foarte mult. Din dragoste nu-mi amintesc, probabil cand eram mic.
Adrian : In general, eu am fost cel care facea fetele sa sufere. Multi ani la rand. Dar a venit o data o fata, pe cand aveam eu asa, vreo 25 de ani. Am avut o relatie foarte frumoasa si... mi-a tras teapa. Daca n-am suferit pana atunci, atunci am suferit pentru toate!
Ati inselat? V-ati simtit vinovati?
Adrian : Niciodata. Sunt foarte fidel, mi se pare o tampenie sa faci asa ceva.
Mihai : Sunt total impotriva. Niciodata n-am facut-o, n-am s-o fac si nu m-am simtit vinovat niciodata, nici macar cu o vorba.
Marius : N-am inselat niciodata, n-am flirtat niciodata, n-am inselat niciodata, n-am flirtat niciodata, n-am inselat... si daca vreti sa stiti suntem filmati si oricum nu putem sa spunem.
Sorin : Da, da, am inselat o data, la inceput, cand aveam eu o prietena... (Ceilalti rad in hohote.) Nu, serios. M-am simtit atat de nasol, ca stateam impreuna si ea ma intreba: Ma iubesti?. Iar mie mi se rupea sufletul ca eu o inselasem, ma culcasem cu altcineva, dar asta s-a intamplat demult... De atunci nu am mai inselat, pe bune.
Va certati intre voi?
Mihai : Nuuuuuu...!
Sorin : Ce? Daca ne batem?
Marius : Ce, ai vazut ceva?
Ce credeti ca mentine un grup ca Akcent impreuna?
Sorin : Bbbb...aniii (tuseste). Asa, bbb...anii...
Mihai : La inceput nu ne cunosteam intre noi si s-a dovedit ca suntem firi total diferite. In primul an ne-a fost foarte greu, trebuia mereu sa fim impreuna, au fost certuri cu scantei, cu pumni... Pac-pac! Si pe rand, fiecare cu fiecare, bisericute, barfe, adunari intregi, unul impotriva celorlalti, unul impotriva lui... Pana cand ne-am dat seama ca suntem copii si fiecare...
Sorin : ... cu treaba lui!
Le-am cerut baietilor sa incerce o auto-caracterizare. Mihai - barbatul perfect, Adrian - intuitiv, Marius - serios, iar Sorin - ambitios. Toti au prietene, mai putin Marius care, deocamdata, se uita la prietenele colegilor. Fiecare a suferit din dragoste odata...
Cea mai haioasa intamplare de pe scena?
Mihai : S-a rupt scena cu noi.
Adrian : Sorin le-a spus o data celor din public: Noi nu am avut parte anul acesta de zapada. Ce-ar fi sa ne batem cu bulgari? Evident, noi pe scena nu aveam zapada asa ca am stat si am incasat bulgari.
Marius : Aoleu, cum a fost...
Sorin : Si ei trebuie sa-mi scoata ochii de fiecare data cu asta!
Marius : Atunci am vrut sa-l dam afara pe Sorin, recunoastem.
Sorin : Eu fiind auto-proclamatul lider, evident ca n-aveau cum, asa ca le-am zis: Terminati cu prostiile ca va dau eu afara pe toti si imi fac trupa singur. S-or linistit, i-am calmat eu rapid, da pai cum...
Pozele mai incolo ca ma dor degetzelele ... lol
A friend is someone we turn to
When our spirits need a lift.
A friend is someone we treasure,
For our friendship is a gift.
A friend is someone who fills our lives,
With beauty, joy, and grace.
And makes the world we live in,
A better and happier place.