SPIRU HARET

Forumul studenţilor
Last visit was: 11/02/2025 09:53 It is currently 11/02/2025 09:53
Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Advertisement

All times are UTC + 2 hours

Forum rules

Citiţi regulamentul înainte de a scrie pe forum
Folosiţi Image căutarea înainte de a deschide un subiect nou

[ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: SEM. 1 engleza-japoneza
PostPosted: 26/02/2007 20:45 
Membru
Membru

Reputation point: 0
Salut!
Este cineva care studiaza japoneza?

Advertisement

Post subject: nihongo
PostPosted: 09/03/2007 12:17 
Membru
Membru

Servus,
Eu sunt la Engleza/Italiana anul IV ID. Am ales Japoneza ca a treia limba straina! Am ajuns la nivelul kanji! Ce te/ar interesa??? :innocent:

Post subject: bravo!
PostPosted: 09/03/2007 16:40 
Membru
Membru

Multumesc! credeam ca sunt singura cu piticei japonezi :-D Pe la kanji sunt si eu.... ei, pe la cele mai usurele...
In primul rand sunt foarte curioasa cum se dau examenele la japoneza. tot un multiple choice pe calculator? sau sunt pe suport de hartie?

Post subject: examenele
PostPosted: 10/03/2007 18:05 
Membru
Membru

Servus din nou,
Eu le/am dat mereu pe suport de hartie! Au fost trimise prin fax la centrul I.D. Tu banuiesc ca esti la zi, asa ca iti va fi mai usor! Titulara de disciplina, Raluca Nicolae este un fenomen, in sensul bun al cuvantului! Dar are si ea ambitia, ca orice profesor care se respecta ca studentii ei sa stie sa scrie in japoneza, nu sa incercuie posibile raspunsuri! Exista un manual dupa care face cursuri cu studentii de la zi, minna no ninhongo, dar eu, pentru ca era optional am dat mereu examene dupa cursul angelei hondru! Daca esti la kanji, poate imi impartasesti si mie, dupa ce carti inveti...doar ca sursa posibila de consultare! Mi/ar place sa stiu mai mult despre cum ai ajuns la ideea de a invata japoneza, cum te/ai descurcat pana la ideea de a urma facultatea, etc. Nu te speria, lucruri de bun/simt! Numai bine!

Post subject: multumesc
PostPosted: 10/03/2007 20:19 
Membru
Membru

Multumesc de informatii! Nu sunt la zi. Am cochetat cu japoneza de cativa ani, microbul l-am dobandit de cand eram studenta la prima facultate. Acum m-am hotarat ca e timpul sa fac si asa ceva, de plăcere :-P , cam greu cu timpul si cu serviciul, prin urmare am optat pentru ID.
Deja m-ai facut curioasa in ceea ce o priveste pe aceasta profesoara care se respecta. MI-ar placea să o cunosc. Sincer si mie mi se pare normal ca examenele pt limbile care necesita "desene" sa fie date pe hartie.

Post subject: profesoara
PostPosted: 10/03/2007 20:24 
Membru
Membru

Si eu sunt in aceeasi situatie cu serviciul! Pe mine m/a testat ceva mai dur dar a meritat! Daca esti din Bucuresti, o poti gasi joia si vinerea, dupa 10 dimineata! Daca esti o persoana care are valori personale sigur o sa/ti placa! In rest ne mai aizim pe aici! O duminica placuta!

Post subject: multumesc
PostPosted: 10/03/2007 20:24 
Membru
Membru

Multumesc de informatii! Nu sunt la zi. Am cochetat cu japoneza de cativa ani, microbul l-am dobandit de cand eram studenta la prima facultate. Acum m-am hotarat ca e timpul sa fac si asa ceva, pentru mine :-P , cam greu cu timpul si cu serviciul, prin urmare am optat pentru ID.
Deja m-ai facut curioasa in ceea ce o priveste pe aceasta profesoara care se respecta. MI-ar placea să o cunosc. Sincer si mie mi se pare normal ca examenele pt limbile care necesita "desene" sa fie date pe hartie.
Minna no nihongo se poate procura de la facultate? Eu am niste carti japoneze. Pentru kanji folosesc un xerox dupa Basic Kanji Book, vol I. Imi este destul de greu fara indrumare, dar, avand in vedere că invat de placere, ma descurc. Totusi am momente cand :w00t: ....

Post subject: on line
PostPosted: 10/03/2007 20:27 
Membru
Membru

messenger Id/ul meu este tot tiniviel1969
putem discuta daca vrei

Post subject:
PostPosted: 10/03/2007 20:27 
Membru
Membru

Nu sunt din Bucuresti. :-( O duminica placuta si tie.

Post subject:
PostPosted: 05/04/2007 19:49 
Membru
Membru

Am Minna no Nihongo. suport electronic.

[ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours