cristiano99 scrie:cel mai nesimtit player dorru16 dak va imaginati asa ceva ma ia pe mess sa jukm pe ip lui k plm nush ce ii zik unul pe al meu cellalat pe al lui, qum era ok, il bat 4-1 pe al meu, jukm pe al lui din start , jucatori fara viteza:)) portaru numai zik, am zis hai lasa k totushi aveam 4-1 dar dao in mmm'a egalat 4-1 mi'a aparut antivirusul prin min 85 era 4-1 ptr el, eu pe IP LUI DECISIVUL NUL JOK SA FIE CLAR
dorru16 scrie:Si inca ceva cand sa deconectat fifa am lasat asa cum a aparut cu imaginea conection close si a intrat la mn in pc in fifa si sa uitat la setarile din fifa nu aveam cum sa schimb fara sa pas ok pe conection close a vazut si a zis ca am alte magarii deci asta este despre asta nu ii convine nimik
cornel96 scrie:cristiano99 scrie:cel mai nesimtit player dorru16 dak va imaginati asa ceva ma ia pe mess sa jukm pe ip lui k plm nush ce ii zik unul pe al meu cellalat pe al lui, qum era ok, il bat 4-1 pe al meu, jukm pe al lui din start , jucatori fara viteza:)) portaru numai zik, am zis hai lasa k totushi aveam 4-1 dar dao in mmm'a egalat 4-1 mi'a aparut antivirusul prin min 85 era 4-1 ptr el, eu pe IP LUI DECISIVUL NUL JOK SA FIE CLAR
Ai primit +1 warn pentru cuvintele vulgare !
cristiano99 scrie:cornel96 scrie:cristiano99 scrie:cel mai nesimtit player dorru16 dak va imaginati asa ceva ma ia pe mess sa jukm pe ip lui k plm nush ce ii zik unul pe al meu cellalat pe al lui, qum era ok, il bat 4-1 pe al meu, jukm pe al lui din start , jucatori fara viteza:)) portaru numai zik, am zis hai lasa k totushi aveam 4-1 dar dao in mmm'a egalat 4-1 mi'a aparut antivirusul prin min 85 era 4-1 ptr el, eu pe IP LUI DECISIVUL NUL JOK SA FIE CLAR
Ai primit +1 warn pentru cuvintele vulgare !
la tine NESIMTIT e cuvant vulgar:))) se da warn knd injuri pe cineva!!! SUPERmoderatorule
fireball95 scrie:Arsenal - W.Bremem 3-0/3-0
I-am lasat mesaj pe forum, nenumarate mesaje pe mess si nici macar un raspuns.
Te astept pana se incheie termenul sa jucam , daca nu rezultatele raman valabile
PS: Azi de la ora 16:30 pana la ora 19 nu pot sa intru sa jucam.
Ne vedem dupa ora 19
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori