SPIRU HARET

Forumul studenţilor
Last visit was: 24/01/2025 21:56 It is currently 24/01/2025 21:56
Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Advertisement

All times are UTC + 2 hours

[ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Cu vi sa parut examenul la Engleza?
Usor 0%  0%  [ 0 ]
Dificil 0%  0%  [ 0 ]
Dificultate medie 0%  0%  [ 0 ]
Nu l-am sustinut inca 100%  100%  [ 1 ]
Total votes : 1
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08/03/2007 08:42 
Membru
Membru

Reputation point: 0
wizzard wrote:
Pe pagina principală a forumului se află sub fiecare secţiune mentionat grupul de moderatori sub denumirea de "Echipa tehnică". Dă click pe ea, şi va apare o pagina ce conţine numele şi PM-uirle staff-ului după cum urmează:
1. lancerego
2. kronosro
3. mishu
4. sede0202

Eu aş contacta doar pe nr 1 sau/şi 2 pentru a cere info, căci într-adevăr paginile se încarcă cam greoi şi eu folosesc ADSL deci dacă la mine merg greoi la unul care foloseşte Dial-up e şi mai dificil.

Din pacate de la nr. 2 in jos nu avem nici o putere. Singurul in masura sa ceara explicatii la myforum este lancerego (administratorul acestui forum).
Si eu, ca si voi, intru foarte greu sau mai deloc....
Se pare ca sint probleme tehnice la serverele myforum.
Sper sa nu va pierdeti rabdarea pina la rezolvarea problemelor.

Numai bine!

Advertisement

Post subject:
PostPosted: 08/03/2007 09:31 
Moderator RISE
Moderator RISE

kronosro wrote:
Din pacate de la nr. 2 in jos nu avem nici o putere. Singurul in masura sa ceara explicatii la myforum este lancerego (administratorul acestui forum). Si eu, ca si voi, intru foarte greu sau mai deloc.... Se pare ca sint probleme tehnice la serverele myforum. Sper sa nu va pierdeti rabdarea pina la rezolvarea problemelor. Numai bine!

@ kronosro:
Te aflii in pozitia cea mai potrivita ptr a rezolva cel mai repede aceasta problema luand contact direct cu Admin-ul.
Situatia este oarecum generalizata si pe alte forumuri dedicate studentilor USH, deci se intampla si pe alte servere, ceea ce ridica ceva semne de intrebare.
De pilda 3x.ro a cazut complet de cateva zile si inca nu au revenit online. Informatia pe care o am spune ca absolut TOATE site-urile gazduite de 3x.ro sunt compromise iar cei care nu si-au facut back-up la bazele de date si web site-uri au pierdut absolut toate informatiile upload-ate.[quote]

Post subject:
PostPosted: 23/03/2007 06:24 
Moderator RISE
Moderator RISE

A mai dat cineva Englaza si a luat 95-100%?
Cum a fost grila? Mai stie cineva ce intrebari au fost date?

Post subject:
PostPosted: 23/03/2007 17:43 
Administrator
Administrator

wizzard wrote:
Pe pagina principală a forumului se află sub fiecare secţiune mentionat grupul de moderatori sub denumirea de "Echipa tehnică". Dă click pe ea, şi va apare o pagina ce conţine numele şi PM-urile staff-ului după cum urmează:
1. lancerego
2. kronosro
3. mishu
4. sede0202

Eu aş contacta doar pe nr 1 sau/şi 2 pentru a cere info, căci într-adevăr paginile se încarcă cam greoi şi eu folosesc ADSL deci dacă la mine merg greoi la unul care foloseşte Dial-up e şi mai dificil.

De ce crezi ca numai @Kronosro ar putea sa ia legatura cu Admin-ul?? Sincer nu a fost foarte frumos gestul tau ...ma refer la recomandarea facuta de a lua legatura cu "doar cu nr. 1sau/si 2". Nu cred ca ne-ai cerut vreodata ajutorul mie sau lui @sede0202 si nu te-am ajutat.

Post subject:
PostPosted: 24/03/2007 09:07 
Moderator RISE
Moderator RISE

Nu am avut intentia de a ofensa pe vreun moderator. De mentionat i-am mentionat pe toti cei din Echipa Tehnica.

De altfel, nici pana in prezent nu am primit vreun raspuns de la Admin referitor la accesul la sectiunea moderatorilor. Trage si tu concluziile care se impun...
:-(

Si ca sa il citez pe kronosro:
Quote:
Din pacate de la nr. 2 in jos nu avem nici o putere. Singurul in masura sa ceara explicatii la myforum este lancerego (administratorul acestui forum).

Post subject:
PostPosted: 24/03/2007 12:04 
Administrator
Administrator

Exista motive (care nu trebuiesc facute publice ) bine intemeiate de nu ai primit raspuns de la admin , nu trebuie sa tragi neaparat concluzii pripite , pe mine m-a deranjat "selectia" facuta de tine in ceea ce ne priveste. Consider ca nu suntem deloc unii mai buni decat altii.

P.S. Ca sa incheiem discutia vreau sa stii ca nu m-am suparat dar am vrut doar sa stii ca nu mi s-a parut un gest prea placut. (mai dezbatem PM daca vrei ca aici suntem cam :offtopic: :offtopic:

Post subject:
PostPosted: 25/03/2007 06:40 
Moderator RISE
Moderator RISE

understood

[ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours