Moderatori: cristian1, Sylver
Akhenaton - Andrei scrie:ah...blankgirl...avea pe garso o super semnatura...sper sa nu o confund...dar cred ca ea e...
ping pong-ul e..interesant...frumos chiar....rog persoanele care au cunostinta de cauza despre meciurile mele de ping pong sa nu ma dea de gol...
si basket-ul...nice...fiecare sport cu frumusetea lui...
innotul nu-l prea agreez...deoarece sunt nevoit sa intru in apa uda...yach...si mai e si faza ca nu pot respira sub apa...desi sunt peste....
dangerously_in_love scrie:lol lol lol Asa te vreau mami...sa fii dura...
Mie imi place aruncatul cu privirea cool
Sylver Cheetah 53 scrie:dangerously_in_love scrie:lol lol lol Asa te vreau mami...sa fii dura...
Şi tu tot după fete în fuste scurte te uiţi ?
Akhenaton - Andrei scrie:Sylver Cheetah 53 scrie:dangerously_in_love scrie:lol lol lol Asa te vreau mami...sa fii dura...
Şi tu tot după fete în fuste scurte te uiţi ?
presupunca da...caci baieti in fuste scurte...mai greu are ocazia sa vada.....
mitza scrie:pai nu e clar daca imi place inotul logic ca stiu sa inot
Just4Him scrie:Mie imi place sportul in general insa deja mi s-a scarbit de fotbal.Am ajuns la limita.Numa' parvenitzi care qm dau de bani nu le mai ajunge nimeni la nas.In rest,sortul preferat e ATLETISMUL(pe care-l iubesc)...shi felicitari ptr initziativa Gabrielei Szabo de a face campania "Sport ptr viatza"! wink
Sylver Cheetah 53 scrie:Just4Him scrie:Mie imi place sportul in general insa deja mi s-a scarbit de fotbal.Am ajuns la limita.Numa' parvenitzi care qm dau de bani nu le mai ajunge nimeni la nas.In rest,sortul preferat e ATLETISMUL(pe care-l iubesc)...shi felicitari ptr initziativa Gabrielei Szabo de a face campania "Sport ptr viatza"! wink
Spre ruşinea mea , nu am auzit de această campanie .
Dacă vrei să detaliezi un picuţ .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 6 vizitatori